pondělí 25. prosince 2017

Vzpomínáte...

... na můj na poslední chvíli připravovaný loňský antirýmičkový balíček první pomoci pro mého muže? Setkal se s velkým ohlasem a je velmi využívaný... Tak jsem si říkala, že bych ta opatření mohla letos rozšířit... A není to tak dávno, co se i nezávisle na mých vnitřních úvahách můj muž sám od sebe zmínil, že ten set není ještě zdaleka úplný... .-)

Letos přibyl pod vánočním stromečkem ledvinový pás a k němu krytky na oči na nerušené spaní :-) U pásu z jedné strany příjemná chlupatinka, kterou už jsem kdysi použila při šití Jiříčkova medvídka, z druhé strany kostičkovaná bavlna. Tu jsem použila rovněž na jednu stranu krytek na oči, z druhé strany je příjemná froté látka (muž mi dal před časem na spravení pyžamo... tak jsem do něj střihla a prostě recyklovala, to mě baví víc :-)).

Už se těším na tu legraci v posteli! :-)


Barevně sladění s předchozím setem jsem si nemohla odpustit, i když si dovedu pro muže představit i kapánek "drsnější" barevné vyznění :-)

A už teď vím, čím obohatím setík příští rok... a vůbec, příští rok tenhle set vyrobím pro celou rodinu .-)

Krásné vánoční dny

A.

6 komentářů:

  1. Aničko, krásný setík..přeji ti moc krásné svátky a rozhodně rýmu si vůbec nepusťte k tělu:o)...Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, děkuji :-) K rýmě - děláme, co můžeme :-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  2. Aničko, taky podobný setík máme.Teda můj muž.Ale sehnala jsem asi před půl rokem rostlinku rýmovník a namnožila.Máme v ložnici a v obýváku několik rostlinek a ono to proti rýmě funguje.Já jsem tomu nejdřív nevěřila.Mějte krásné sváteční dny.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, o rýmovníku vím, sama jej doma ještě ale nemám. Ale dostala jsem čaj uvařený z rýmovníku při návštěvě jedné mé klientky a chutnal mi. Taky už jsem dostala jednu nabídku sazeničky, tak uvidíme, zda bude a zda u nás poroste :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Aničko, super setíček. :-) Já jsem měla ledviňák z králíčka, měli jsme ho s mužíčkem dohromady, ale už se mi rozpadl. Skvělý nápad ušít nový. Ráda se u Tebe inspiruju. ;-)Krásné sváteční dny. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to si právě vzpomínám taky u tchána. Můj muž si jej od něj kdysi občas půjčoval... Proto mě to i napadlo :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna