pondělí 18. prosince 2017

Klube se...

... pomalu, ale jistě :-) Nové potahy na polštáře na sedačce jsou hotové :-) Tak tu jednodušší fázi mám za sebou... a teď půjde do tuhého... zbývá zbytek sedačky... Tak mi držte palce... pořád si dokola omílám, dvakrát měř, jednou řež... 


Krásné pondělí

A.

16 komentářů:

  1. Anička nepochybujem o tom že to zvládneš bez problémov, najhoršie je začať. Máš dobrú sedačku, dá sa každý kus osobitne ušiť. Ja mám koženú sedačku a mám problém kde to upevniť, lebo je celá v jednom kuse. Už teraz je to krásne. Krásne sviatky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zituš, díky za podporu. Ale zdání klame - kromě polštářů je celá sedačka v jednom kuse. Právě proto se trochu obávám toho, abych na něco důležitého během přípravy nezapomněla... Počítám s tím, že budu muset na několika místech zapracovat suché zipy, aby se dal povlak dobře navlékat i svlékat... Na druhou stranu, nemá nikde žádné "zaoblinky a cerepetičky", má hranatý tvar... tak o to by to snad mohlo být jednodušší :-) Krásné poslední předvánoční dny. A.

      Vymazat
  2. Aničko, ty jsi neskutečná, neskutečně šikovná a rychlá! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, chtěla si určitě napsat neskutečně umanutá a vrozené diplomatické vlohy Ti to nedovolily, že? :-) Děkuji za poklonu... ale ještě nejsem ve finále... .-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko,jsi moc šikovná, polštáře vypadají jak od profíka! Ty prostě do čeho se pustíš, všechno zvládneš. Samozřejmě tě obdivuju, ale taky trošičku závidím ( ale v dobrém). Opravdu si zasloužíš, aby ti Ježíšek něco krásného nadělil. Ale hlavně přeju tobě i celé rodině zdraví, štěstí a pohodu nejen o Vánocích, ale celý příští rok. A spoustu dalších úžasných nápadů. Věrka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, děkuji za poklonu :-) Tentokrát, jako mnohokrát před tím jsem si víc než kdy jista, že mou ruku vedl někdo shůry... Můj rodinný anděl :-)) A Ježíšek mi naděluje každý den v roce, jen dřív jsem si to tak hodně neuvědomovala .-) Moc děkuji za přáníčko a i Tvé rodině přeji krásné Vánoce s těmi nejbližšími, prožité ve zdraví a lásce a k tomu spokojený a naplněný celý příští rok :-)

      Vymazat
  4. No Aničko nemám už co napsat nového.Ještě že máme v obýváku kožené sedačky,donutila by jste mě taky k renovaci.Jste prostě neskutečně šikovný takový v dobrým fičák ženská.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji :-) A propos - i kožená sedačka se dá renovovat .-) Mějte se krásně A.

      Vymazat
  5. Jsi pracovitá a šikovná!!!! Sedačka bude mít krásný nový šat- už teď to vypadá moc hezky.
    Tak hezké dny přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, to jsem si na začátku neuvědomila, ale když u nás o víkendu byla na oslavách rodina, říkala mi mamka totéž - že už teď to vypadá hezky (ale navíc mě zrazovala, abych už víc nedělala, že to úplně stačí)... Těším se tak, že až budu mít i hlavní část povlaku, budu to moci střídat - buď celá oranžová, nebo oranžové polštáře a zbytek puntíky na režné nebo oranžová sedačka a puntíky na režné jen na polštářích a nebo puntíky na celé sedačce vč. polštářů... to není 3, ale rovnou 4 v 1! A to se vyplatí :-))) Děkuji za pochvalu. A také přeji krásné dny A.

      Vymazat
  6. Aničko, Ty teda jedeš! :-)Vypadá to moc hezky. Držím palce! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji, hlavně za ty palečky :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  7. Aničko, ty jsi prostě nezmar😉A potahovat sedačku to je výzva!U nás by to také chtělo renovaci,ale nejprve začnu,tedy já ne,pozvu si čističe 😉Tak at se daří i další část☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, taťka občas v souvislosti se mnou říkává, že "jsem se narodila z divokých vajec", tak co vlastně zmůžu, že? :-)) A k tomu čištění - i já si před renovací pozvala paní s čistícím vysavačem, takže si říkám, že je to vlastně dobrý začátek .-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna