sobota 30. června 2018

A je vymalováno...

... k novým Pétiným "květinářkám" nová výmalba.

Říká se, že tonoucí se stébla chytá... Já jsem se naštěstí nepotápěla, ale stébla (toho v rukou té levé, březnové květinářky :-)) jsem se při výběru nového odstínu výmalby chytla taky :-)


Ve čtvrtek nám vypnuli v obci na celý den elektrický proud. Udělala jsem tak týdenní úklid, renovovala venku jeden květinový záhon a domalovala zbývající čtyři stěny koupelny, protože mi u předchozího malování došla barva. Vyčistila hlavu. A to se vyplatí! :-)

Mějte krásné dny


A.

4 komentáře:

  1. Určitě se takové vyčištění hlavy vyplatí. Koupelna je jako klícka :-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Aničko,připomínáš mě za mlada.Taky jsem jela jak "fretka" ,ale dnes mi je 67let a jsem už pomalejší.Vždy si naplánuji co druhý den udělám, ale tak polovinu.Ale nestěžuji si.Manžel na Tebe musí být pyšný,co všechno zvládneš.Přeji krásný zbytek víkendu. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak to máme asi obě v genech, tu činorodost :-) Můj muž - nejsem si jista, zda je pyšný na to, co všechno zvládnu, ale doma tvrdí, že když na mě přijde s ostatními u nich v práci náhodou řeč, tak prý mě chválí, že jsem pracovitá... :-) Tak snad je to pravda .-) Také přeji hezký zbytek víkendu A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna