V pondělí a úterý jsem měla při práci společnost jednoho pohledného mladíka .-)
(při nedělním sjezdu lanovkou z Pusteven ho asi trochu ofouklo a dostal tu zákeřnou nemoc zvanou rýmičku :-))
V pondělí se tak jel zaučovat do řemesla ke klientům v Ostravici a v úterý mě dozoroval při práci doma.
Trochu jsme spolu i kuchtili a poprvé vyzkoušeli podle receptu Hanky Zemanové (do jejích knih jsem se zamilovala) cizrnu na paprice.
A je to vážně bašta! A až na namáčení cizrny (které hravě zvládnete přes noc), je to vlastně rychlovka .-)
Zdravé, chutné a zasytí.
Kdyby chtěl někdo vyzkoušet..., tak tady najdete recept .-)
My se obešli i bez smetany a místo pórku jsme hotové jídlo jen posypali čerstvou jarní cibulkou a koprem ze zahrádky.
PS: ...jsme si to obědové stolování udělali "pěkný" :-)
Krásný den
A.
Aničko,
OdpovědětVymazatjá na cizrně ujíždím jen tak, takže díky za nový recept!
A pozdravuj moc tvého kuchtíka:-)
Ilonko, můj malý kuchtík (byť s počátečním odporem, ono nám spolu bylo doma moc dobře :-)) je už opět ve školce, ale pozdravím jej, až dorazí odpoledne :-) A pokud ujíždíš na cizrně, tak to bych teda ocenila na oplátku i já něco z toho, co máš ráda zase Ty .-) Krásný den A.
VymazatAničko ,mě chutná jen tak vařená 😉
VymazatAha... něco jako zobání oříšků? :-)
Vymazat