sobota 2. června 2018

Já jsem to psala, že se rozjedu...

... v tom šití zase .-) Ve středu jsem splnila svůj denní pracovní plán, dohnala všechny dřívější resty a po dlouhé době jsem tak nepřepisovala pracovní úkoly z jednoho dne na druhý.


Měla jsem z toho takovou radost, že jsem odpoledne připravila střih na nové kapsáčové bermudy pro Jiříka. A k tomu nastříhala na letní klobouček pro jednu maminku s kočárkem, která mě před pár dny oslovila, zda bych jí jeden neušila :-)

Večer rozešila a další den v polední pauze dokončila.


K tomu před polednem dorazil obrovský balík úpletových látek.

Jak málo stačí ke štěstí :-)

Mějte krásný den

A.

2 komentáře:

  1. A rozjela rychlostí, že jsi nedostižná !

    OdpovědětVymazat
  2. No uvidíme, jak dlouho mi to vydrží... :-) Já jsem teď ve fázi 2 zahradní projekty, na kterých intenzivně dělám a pak dalších pět, u kterých čekám na zpětnou vazbu... Tak až se druhé strany ozvou, tak zase asi na chvíli na blogu utichnu... .-) Krásný den A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna