úterý 31. července 2018

Bez pásku...

... už ani ránu!

Tak se finálně narodil. A krásný porod to byl :-)


Víc o něm tadytady a tady.

V hlavě už mám nápad na další projekt. Potřebuji k němu károvanou sukni a ... další výšivku :-))

Krásné dny

A.

8 komentářů:

  1. Anička, opravdu krása. Moc se mi líbí k té sukni. :-) Takže práci bude mít i Tvoje sestra? ;-) Přeji pohodový den. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji :-) Pokud jde o tu sukni - hodně jsem ze začátku bojovala s tím, jak pásek pojmout, aby byl výrazný, folklórní a současně se případně hodil i k té sukni, kterou ségra ušila bez pásku... A nakonec docela dobrý, viď? :-) Jinak k práci - myslím, že jí máme obě dost i tak, tvoření ale zůstane pořád jako velký koníček, za který občas dostaneme zaplaceno .-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Je krasny... Tlieskam... :)
    Anicka prajem krasny dnik... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, děkuji za kompliment i krásnou slovenštinu. V češtině bych takovou zdrobnělinu "dne" jako má slovenština, nevytvořila ani náhodou... :-) A.

      Vymazat
  3. Aničko, paráda.
    Povedl se Ti.Přeji hezký den.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji. Mám radost, že se líbí nejen mě :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Aničko, velká paráda, moc se ti povedl! Obdivuju tě, co všechno stihneš a jak jsi šikovná. Hodně zdaru ve všem, do čeho se pustíš a těším se na další fotky. Věrka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, děkuji pěkně za složené komplimenty i přání :-) Má prázdninová tvořivost je do velké míry způsobena častějším pobýváním dvou malých osob v mé blízkosti .-) Když jsou doma, pracovat mohu až odpoledne a večer, ale tvořit se s nimi dá, tak toho využívám :-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna