sobota 7. července 2018

Letošní letní prázdniny...

... jsme začali ve třech. V pondělí cyklovýlet do Ostravice zakončený několika lehce adrenalinovými sjezdy na našem novém obecním hřišti pro bike. 

V úterý soutěž ve sběru zahradních plodů s motivační odměnou (potřebovala jsem si v klidu umýt po víc než půl roce okna v celém domě a tohle děti slušně na pár hodin zabavilo :-)). 

A ve středu super cyklovýlet k přehradě Olešná.




Ve svátečních dnech už se přidal i tatínek. Kromě cyklovýletu do Ostravice jsme stihli vyrobit z nasbíraného ovoce i první várku rybízového džemu s broskvemi (výborná kombinace), navštívit babičku a přivést v novém proutěném košíku další rybíz s višněmi a malinami (vynikající kombinace) i od babičky a zpracovat jej tentýž den do dalšího džemu a zčásti zamrazit pro pozdější využití :-)

A už se moc těšíme na rodinnou dovolenou v Orlických horách.

Krásné letní dny 

A.

3 komentáře:

  1. Aničko, krásně si užíváte léto. Koukám, že ani chvilku nezahálíš, ale až se zima zeptá..., budeš připravena. Já mám také marmelády hotové a letos mám plný :o) mrazák ovoce, na rozdíl od loňska. Dnes jsem byla potřetí na borůvkách a ty se v zimě také budou hodit.
    Přeji krásné léto. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, užívejte Orlických hor!

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, rybíz také miluji!Letos ho asi bohužel nestihnu, tak se namlsám u Tebe ;-).
    Krásnou dovolenou přeji!
    ZaZa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna