úterý 22. prosince 2015

Zahradu koncem prosince...

... by si řada z nás možná představovala ve smyslu Ladovských zimních pohlednic trochu idyličtěji. Ale znáte to, nemusí pokaždé pršet, občas stačí, když kape... Zimní sluníčko člověku zvedne náladu a tak skousne i další Vánoce bez sněhu .-)

Několik obrázků z naší neladovské prosincové zahrady.

















Krásné poslední dva dny před příchodem Ježíška

A.

6 komentářů:

  1. Dobré ráááno. :)) ...krásný pohled do vaší zahrady, hnedle po ránu, Andulko. I v zimě je zahrada krásná. Ne, že ne. Právě v zimě vynikne kouzlo jehličnanů, které po většinu roku přehlížíme, protože máme k pochválení "kde co" kvetoucího. Tedy aspoň já to tak u nás na zahradě mám. :) Ps. Ten věnec z oříšků je prostě luxusní! ;) Krásný den pod hory. :) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji. Já bych si ji teď v zimě užila s dětmi ještě víc, kdyby byla i bílá, ale co naděláme. Ještě není všem dnům konec. Tolik bych tu sněhovou nadílku přírodě letos i nám lidem přála... Pokud jde o ty jehličnany, mám je moc ráda (pokud se to s nimi nepřehání), ale zatím ty naše ještě v zahradě kvůli jejich mládí příliš neregistruji. I to se však časem změní. A moc se na to těším. Zahrada bude působit zase o trochu zajímavěji :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko - i bez té ladovské je ta vaše zahrada krásná!! ...taky by se mi líbilo těhlech 14dní mít kolem sebe bílo (pak už moc ne - do práce jezdím cestou mezi poli a není to nic moc, když je nasněženo), ale musím se přiznat, že se mi líbí i takhle - v tomto období je taková "šťavnatá" :)
    Krásné a klidné svátky vánoční přeji, Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, děkuji! A s tou "šťavnatostí" je to pravda... Ale i příroda musí trochu odpočívat, tak by jí alespoň chvilka opravdového spánku vůbec neuškodila :-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  3. Moc hezké přeji ti hezké vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky za návštěvu i komentářek. Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna