pátek 25. prosince 2015

Pro něj...

... jsem uháčkovala na přání pod vánoční stromeček jednu pořádně hrubou zimní čepici z příze od firmy Schachenmayr "Bravo Big Color". Háčkem (no to už je spíš hák než háček) č. 10. S výjimkou posledních 3-4 řad je celá čepice háčkovaná polodlouhými sloupky, poslední řady pak pro zpevnění krátkými (za zadní nit kvůli ozdobnému lemování).


Zprvu jsem si říkala, jak tohle asi dopadne. Ale než jsem se nadála (práce jde s tak silnou přízí velmi silným háčkem opravdu rychle od ruky), byla čapka na světě a já se do ni zamilovala (ještě že jsem vzala klubka dvě... zkusím pro sebe z příze uháčkovat zimní retro klobouček). Jsem bambulová, takže bych nejraději přidala pořádnou bambuli. Ale muž by v ní pak asi nechodil... Ale kdo ví, třeba jej ještě ukecám... aspoň na takovouhle malilinkatou... :-)

Trochu jsem bojovala s čapkou při focení. Stále to nebylo na tom neživém objektu ono. Tak pro tentokrát i se mnou. Jen tak, bez velkého aranžmá do večerní róby, briliantů a velkého make-upu... .-)

Krásný den a trochu toho sněhu a mrazíku, prosím...

A.

4 komentáře:

  1. Krásná! Ty...i hučka. :) Manžel v ní bude určitě taky velký fešák. (A přimlouvám se bez bambule, já je taky nerada. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o) Manžel se tak, na rozdíl ode mne, prostě narodil :-) Bambule nakonec nebude. Hezký večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, pěkná hučka, melírky mám také ráda. A moc ti to sluší i bez toho "make-upu". ;-)Bambule jsou mé oblíbené, ale tahle čapka je hezká i bez ní... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já jsem u melírů docela vybíravá. Ale tento se mi líbí moc. Možná to bude tou modrou, kdo ví... ale v té čepce se cítím (když si ji tajně zkouším) tak vyrovnaně... :-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna