pondělí 30. října 2017

Oblékat miminka,...

... ať už holčičí nebo klučičí, je radost. Velká radost. Neboť miminka jsou krásná sama o sobě. A vše co přidáte navíc, jsou už jen třešničky na pomyslném dortu :-)

V naší rodině momentálně žádné miminko není. O to raději jsem za malou Johanku Stáni z Kouzla venkova, za kterou se po čase opět vydávám na návštěvu. Naposledy byla ještě Johanka v bříšku, o to víc se tedy těším na osobní setkání, kdy si budeme koukat z očí do očí. Podle fotek i toho, co píše sama Stáňa, je to moc pohodové, spokojené miminko.

Stáňa dopředu avizovala, ať to s dárečky nepřeháním, ale která tvořilka by se nechala ujít takovou příležitost alespoň trochu se vyřádit a přišla by s prázdnou, že? Připravila jsem tedy pro malou princeznu pár dárečků - háčkovanou čepičku (na které jsem si vyzkoušela nový pěkný, ale velmi jednoduchý vzorek) s kytičkou (návod případní zájemci najdou zde) a sadu tří bodýček vyzdobených barvami na textil.


Viki u malování asistovala a vyrobila si pak s malou pomocí jedno pírkové tričko i pro sebe :-) Jestli (se souhlasem autorky) nafotím, vložím do některého z dalších příspěvků. Myslím, že to může být inspirace i pro maminky jiných tvořivých dětí .-)

Mějte hezké dny (u nás dnes sněhopršilo :-))

A.

PS: dárečky předány :-) A Johanka potvrdila, že je nejhodnější miminko v širokém okolí .-) Bodýčka jsem kupovala záměrně o fous větší, čepička je o fous větší neúmyslně, ale protože mi dala Johanka telepaticky najevo, že se jí líbí a hodlá do ní brzy dorůst, tak jí budu fandit :-)))

5 komentářů:

  1. Krásné Aničko a souhlasím s tím, že miminka jsou nádherná všechna sama o sobě. Ale když je naparádí taková prima tvořivá "tetička", je to ještě lepší.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, děkuji, tvořivá "tetička" si ty příležitosti moc užívá :-)

      Vymazat
  2. Milá Aničko, ještě jednou moc děkujeme za návštěvu a nádherné dárečky. Už se moc těším až se v nich Johanka bude parádit. Určitě bude ochotně dělat modelku a pochlubí se na blogu. Dárky dělané vlastnoručně a s láskou jsou nejkrásnější. Moc si jich vážím. Měj se krásně. Pa Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, děkuji, moc si mě potěšila :-) Bylo to fajn a opět nechápu, jak nám ten čas rychle utekl... :-) Těším se na společné fotky i ty Johančiny modelkovské pak .-) Mějte se krásně, holky!

      Vymazat
  3. Aničko, super nápad! Do všeho doroste, vždyť to tak neuvěřitelně letí! ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna