sobota 21. října 2017

Už jsem nevěřila...

... že se domluvíme. Zdálo se, že je všechno proti nám. Ale ona moc chtěla a já byla při objednávce otravnější než obvykle :-) Nakonec to klaplo a podařilo se sladit jak představu budoucí majitelky o dekorech, tak aktuální nabídku mé hlavní dodavatelky metráže :-) Po  světlých látkách s lněným efektem totiž jako by se na trhu slehla zem...

Finálně tedy kombinace puntíku a ziz-zak vzoru na povlacích na polštáře a drobné kytičky a proužku na povlacích na přikrývky. Těšila jsem se, že nové povlečení nafotím venku v podzimní přírodě, ale počasí mi dnes vůbec nepřeje, tak jsem naaranžovala u nás doma s tím, že převlékání následně využiji k výměně povlečení i u nás .-)


Po všem tom množství zeleně v předchozím a velké části tohoto měsíce tak přišlo příjemné zpestření pracovního programu :-) A moc se těším se i na ta další, o které se postarala má sousedka. Objednala si u mne lapač snů nejen pro sebe, ale i svou nastávající snachu jako vánoční dárek a tříbí představy o svém novém ložním povlečení... .-) 

Při představě, že mám k tomu v plánu vyrobit ještě dvě patchworkové deky jako vánoční dárek pro své nejbližší, vyrobit nějaké pěkné drobnosti pro Stáňu a její malou Johanku, které se chystám brzy navštívit a Jiříčkovi dokončit rozháčkovanou podzimně-zimní čepici, mé kreativní já řehtá blahem, to rozumné se však při přípravě časového plánu začíná chytat za hlavu :-))

Tak mne napadá otázka, jak jste na tom s přípravou/nákupem vánočních dárků letos vy? .-)

Mějte hezké dny.

A.

10 komentářů:

  1. Aničko,hezký víkend.Ale,že ses holka rozjela,jen co je pravda.Ještě tak,aby měl den o pár hodin více,co?Máš to opět hezky sladěné,moc pěkné.Prozradíš Aničko dodavatele metráže?Dcera taky básní o takových barvičkách.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji za pochvalu a odpovídám i na dotaz - se zpožděním, ale přece :-) Využívám více prodejců, nejvíce však paní Podzimkovou (na mimibazaru pod "Petr Podzimek"). Krásný den A.

      Vymazat
  2. Dobrý večer,Aničko jste neskutečně pracovitá.Krásné povlečení.Přeji nádherný víkend. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se zpožděním, ale přeci - děkuji moc za pochvalu :-)

      Vymazat
  3. Zase moc pěkné povlečení.Pevně věřím, že Ty časový plán tvoření splníš :-).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, asi tak, že nestíhám už teď a už druhý den ležím ze zablokovanými zády.... :-( Snažím se po troškách, tak uvidíme, jak velký skluz bude. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, věřím, že už je lépe a skluz si určitě už stáhla .-)

      Vymazat
  5. Aničko, povlečení se povedlo. :-) A nemáš těch plánů nějak moc...? ;-)Ať se Ti daří! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já mám pořád hlavu plnou plánů - snů. Jinak bych to nebyla ani já. Ale pokud by se mi nechtělo, nebo by toho skutečně bylo moc, myslím, že mám v sobě "stopku" - obvykle mi to sdělí tělo samo - přijdou opary a já vím, že musím zvolnit :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna