neděle 15. října 2017

Ve dvou ...

... se to táhne líp. Dnes jsem s malým nadějným pomocníkem vysadila kupu cibulek tulipánků a završila tak letošní výsadbu okrasných cibulovin - krokusy, narcisy a okrasné česneky jsou již v zemi.


Myslela jsem, že budu muset hodně vysvětlovat. Ale náš čtyřletý Jirka měl, pokud jde o výsadbu tulipánů, naprosto jasno -  čím jamku v půdě vyrobit, jak cibulku do jamky vložit i o tom, proč ne naopak... a nezůstal jen u toho, přicházel i s návrhy, kde všude by bylo ještě dobré tulipány vysadit, aby bylo příští roky na co koukat :-)

Tak jsem zvědavá na výsledky toho našeho letošního podzimního úsilí příští rok na jaře .-)

Krásnou prosluněnou neděli

A.

6 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, není nad šikovného pomocníka. ;-) Přeji sluníčkovou neděli. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji, i Tobě krásný zbytek neděle. A pomocníka si nemohu vynachválit. Mám z něj velkou radost .-) A.

      Vymazat
  2. Aničko,. moc blahopřeji k takovému šikulkovi. Náš malý princ leží s horečkou a na sluníčko koukáme přes okno. SNad bude líp.
    Krásnou neděli.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. A Tobě moc přeji, aby se Tvůj malý princ brzy uzdravil, aby ty podzimní sluneční paprsky mohl užívat i jinak než přes okno :-) Pa A.

      Vymazat
  3. Šikovný pomocník se vždy hodí. Já jsem v sobotu sázela narcisky - sama :o)).
    Hezké dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, co naděláš... ale snad Ti to vynahradí ta krása v záhonech na jaře .-) Já jdu zítra sázet znovu a sama (na cizí) a to už bude o stovkách cibulek... Myslím, že pak se mi o nich bude ještě zdát... :-))) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna