úterý 30. srpna 2016

Vločka za vločkou...

... pomalu se snáší na pomyslnou hromádku vánočních dekorací, které si u mne "objednala" Stáňa výměnou za její kouzelné dřevěné domečky :-)

Oč jednodušší je u této vločky háčkování, o to náročnější je její škrobení a vypínání. Ale výsledek, myslím, stojí za to. Od té pravé skoro k nerozeznání, viďte? .-)



Stáňo, já mám hotovo - oba, tedy krémově bílý i jutový stromeček i oba typy sněhových vloček, které sis vybrala .-)

Ať Ti krásně o letošních Vánocích zdobí Tvůj do puntíku vyšperkovaný domov. Je to pro mne čest být touto formou jeho součástí :-)

Krásný den všem

A.

10 komentářů:

  1. Aničko vločky jsou úžasné. To mi připomenulu, že bych měla pomalu začít hledat návod na nové ozdoby na stromeček. Každý rok se snažím vytvořit 4 nové háčkované ozdoby. U nás místo vloček teď frčí ponožky pro Ježíška. Dost už jsem jich stihla uplést a ještě hodně jich musí vyrobit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, děkuji. Ale s přípravami máš ještě hodně času, určitě vybereš něco krásného. Pletené ponožky pro Ježíška jsou super nápad. Že bych si dala pletací opáčko? .-) Přeji krásný zbytek dne A.

      Vymazat
    2. Aničko s tím co bych všechno chtěla do Vánoc stihnout toho času moc nemám. Teď mám dolenou, ale zítra začíná nový školní rok, budem mít doma druháčka, pak ještě přáce a domácnost no nevím nevím, zda vše stihnu včas. Takže já radějí začnu dříve abych to vše stihla.

      Vymazat
  2. úžasná práce mě hačkování nejde ať dělám co dělám pokaždý z toho vyleze něco jinýho :( škoda pro mě. Co takhle on-line kurz vločkování :) Hezký den a zimě zdar už se těším :) Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, něco jiného může, proč ne, když je to pěkné :-) Online kurz vločkování? A dívala si se na mé návody pro začátečníky z dřívějška? Měla jsem na to od začátečnic dobré ohlasy, že jim to hodně pomohlo. Zkus mrknout třeba zde: https://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2013/11/prvni-vlockovy.html... v sekci advent pak najdeš polopatický návod i na další 3 vločky + 2 návody na háčkované oříšky .-) Krásný den (na zimu je ještě čas, já se zatím těším na podzim .-)) A.

      Vymazat
  3. Milá Aničko, ani nevíš jak si Tvé snahy cením. Mockrát Ti ze srdce děkuji. Všechny ozdobičky jsou nádherné a už se na ně moc těším. Dojala jsi mě, fakt... Pa Stánina

    OdpovědětVymazat
  4. Stáni, tak to mám velkou radost, že jsi spokojená. Ještě napíšu do mailu, musím ještě naškrobit a vytáhnout jednu vločku, kterou jsem si nechala na včerejší cestu ve vlaku do/z Prahy a pak pošlu nebo se domluvíme na osobním předání. Jen teď nějak nestíhám, snad se to trochu utřepe s příchodem školního roku :-) Hezký večer A.

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Katko, také zdraví a děkuji :-) Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna