pátek 19. srpna 2016

Vánoce v srpnu?

Když jde o háčkované vánoční stromečky pro Stáňu z Kouzla venkova, tak proč ne? .-)

Za její krásné domečky si vybrala výměnou mé háčkované vánoční stromečky a sněhové vločky.

S časem jsem teď během prázdnin trochu na štíru a proto jsem ráda, že mám na přípravu druhé strany našeho společného barteru tolik času .-)

Ale i přesto, čas se krátí. Proto se snažím postupně pracovat i na svých výrobcích. Jeden stromeček měl být podle Stánina přání bílý či krémový, druhý o něco větší jutový nebo z vlny v barvě lnu. U druhého jsem nakonec zvolila strastiplnější cestu s jutovým provázkem, ale když si Stáňa dala na domečcích tolik záležet, nemohla jsem jinak :-)

Stojánky si chce Stáňa dodat své, takže nyní pouze pro představu nasazen na stojánek z Viktorčina růžového holčičího stromečku, který jsem háčkovala už dříve.


Takže Stáňo, doufám, že se Ti ten první z nich bude líbit. Na druhém intenzivně pracuji (mám 1 půlku, během pár dnů by mohl být hotov celý) .-) A pak se bude vločkovat, zda ještě v srpnu, nebo v září, to se uvidí, sleduj předpověď počasí .-)

Krásné, stále letní dny

A.

PS: pokud byste také někdo toužil po Vánocích v létě, mrkněte na návod Kamlin zde. Rozhodně je mohu doporučit i všem začátečnicím. Třeba to bude váš první háčkovaný výrobek, ze kterého se budete těšit .-)

2 komentáře:

  1. Aničko, krásný. Vánoce v srpnu chápu, taky se už pomalu připravuji, byť se to teď zdá ještě daleko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky za pochopení. Nechtěla jsem provokovat, ale času na tvoření je čím dál méně (ale je to v pořádku, znamená to, že mám dost práce, která mne baví a naplňuje :-)), tak využívám každé volné chvíle a snažím se "vánoční" projekty roztáhnout do delšího období, aby toho pak nebylo najednou moc. Pa a krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna