neděle 28. srpna 2016

U nás sněží...

... a přitom venku vedro na spadnutí .-) Není nad to, navěšet koncem srpna na smrček háčkované sněhové vločky a dělat, že jsou Vánoce! :-)))


První várka háčkovaných sněhových vloček pro Stáňu na přání za její krásné dřevěné domečky. Nejsou u mne novinkou, háčkuji je již třetím rokem, loňské "sněhánky" najdete tady, předloňské vč. červené varianty pak zde. Pokud se vám líbí a na vánoce plánujete něco podobného, odkaz na Radčin blog s návodem, jak na ně, najdete tady .-)

Krásnou LETNÍ neděli

A.

7 komentářů:

  1. Vánoce ještě neeeee!!!!Vločky jsou ale kouzelné, pěkná práce...Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, opravdu Vánoce ještě neeeeee!!!! To jen plním své závazky vůči Stáni, abych toho pak neměla najednou moc .-) Děkuji za pochvalu, krásný den A.

      Vymazat
  2. je to nádherné zlatim super hačkováni *************************

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko, tyto vločky patří mezi mé fafority, na větvičce vypadají nádherně. Máš je moc pěkné a Stáně se určitě budou líbit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já je mám taky moc ráda. Byla to láska na první pohled .-) A.

      Vymazat
  4. Krásný den!
    Kdo je připraven, není zaskočen, ha, ha...
    Vločky jsou nádherné!
    Mohu Vás poprosit o návod, nemám to na obchod...
    Pohodový podzim!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna