sobota 29. srpna 2015

Mentol s origami...

... i tak bych mohla nazvat svůj dnešní příspěvek o plánovaném vylepšení svých nových mentolových polštářků do ložnice. Tu jsem si nedávno osvěžila mentolovou sadou ložního povlečení. Konečně dorazil balíček s dalšími barvami na textil a já se zase mohla trochu vyřádit :-)

Origami vládne momentálně naší domácností, o tom žádná. Tentokrát však zase trochu jinak než jako skládanka z papíru.


A aby to nebylo tak úplně jednoduché, nenechala jsem zahálet ani jehlu s přízí a vyrobila bílé malbě na textil i pár slušivých sashiko stehů. Pokud by se vám podobné či v jiné barevnosti, případně z jiného (např. silnějšího materiálu jako manžestru, džínoviny ap. pro podzimní nošení) líbily i pro Vaše ratolesti, napište mi na kontaktní mail v profilu a po vykomunikování detailů jej do deseti dnů máte doma :-) Však už mě trochu znáte, jak to u mě chodí :-)

Krásné poslední prázdninové dny

A.

2 komentáře:

  1. Krásný :) Nejdříve jsem si myslela, že je to namalované :) Eloorka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eloorko, origami krystaly jsou malované a pro zvýraznění je použita výšivka mentolově zelenou přízí, v případě jednoho z krystalů i výšivka bílou přízí (u prázdných okýnek) :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna