pátek 21. srpna 2015

Bambulky z mentolu...

... už zdobí první z polštářků do mentolové sady :-) Dalibora naučila nouze housti a mne zase háčkovat bambulkové bordury. Jak jsem za tu loňskou předvánoční náhodu, která mne přivedla k háčkování bambulkové bordury, dneska vděčna :-)


Tak ještě jeden kousek a pak se snad bude i malovat :-)

Pěkný den

A.

4 komentáře:

  1. Zdravím Aničko :-))), tolik práce si zase odvedla za těch pár týdnů - co jsem tu nebyla. Dětské cíchy jsou parádní a líbí se mi barevnost. Mentolovou mám taky ráda, loni jsem uháčkovala polštářky v popelavé, bílé a mentolové barvě, krásně k sobě ladí.
    Reším opačný problém, vymysleli jsme vymalování v dětském pokoji tento víkend a já nemám metr látky :-). Ať se daří, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, zdravím Tě zpátky z cest :-) Pokud jde o použití něžných, jemných tónů pastelových barev, jsi mi velkou inspirací! Ještě k té výmalbě - já používám barvu a váleček - ty metry látky? :-)) Hezký zbytek neděle A.

      Vymazat
  2. Teda Aničko, ty máš ale tempo nových přírůstků! Mentolové polštářky jsou super - nádherná barva i provedení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světluško, neboj, ono se mi to pomalu ale jistě krátí. Až najedu zase do plného pracovního režimu, příspěvků radikálně ubude. Tak si to teď musím užít, dokud to jde :-) Díky za kompliment k polštářkům. Hezký den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna