úterý 29. prosince 2015

Lišky a motýli...

... na novém ložním povlečení pro naše děti do pokojíčku. Lišky pro Jirku, motýli pro Viki. Původně jsem zvažovala místo motýlů sovy, látky však prodejce neměl tolik, kolik bych potřebovala. Vzala jsem tedy zavděk motýlím motivem (ale líbí se mi a Viki jakbysmet). 


K předchozímu vlastnoručně šitému povlečení ve výrazné tyrkysové pro Jiříčka a malinově červené pro Viktorku přibylo nové, tentokrát v tlumené šedé a bílé. Už dříve jsem psala, že se mi u povlečení líbí kombinace více vzorů, aby se dalo při stlaní různě nakombinovat. Tentokrát jsem zvířecí motivy doplnila šedými hvězdami na bílém podkladu.

Šití ložního povlečení mě hodně chytlo. Zařadila jsem je tedy i do nabídky obchůdku na Fleru, který mám s mladší sestrou. Tak nakoukněte .-)

Krásný den

A.

12 komentářů:

  1. Parádní, v tom se bude spinkat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětko, už spinká :-) Alespoň Jirka ano. Viki je teď u babičky, ale zítra bude zpátky doma a doufám, že nové povlečení pro ni bude příjemným přivítáním :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, nádhera. Nekecám, že zrovna včera jsem koukala po látkách na další povlečení(nejspíš u stejného prodejce) a vybrala jsem lištičky a v zálože mám motýlky, pokud bude látky málo :-))))). Ať se daří, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, že by nějaká telepatie či co? .-) Tak ať to klapne i u vás! Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Aničko, nádhera, v tak krásném povlečení se budou zdát jen samé hezké sny !!!!! ..... Přeji ti pohodový nový rok a veselého Silvestra ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, kéž by :-) Děkuji za komentář i přáníčko. I Tobě přeji do nového roku vše nejlepší, hlavně zdravíčko. Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Ani, to je nádherná kombinace láteček. To se bude opravdu parádně snít.... samé krásné sny.
    Přeji ti hezký zbytek roku a hodně štěstí a zdraví do toho nového a samozřejmě spoustu dalších tvůrčích nápadů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anny, děkuji za pochvalu. Možná si někdy pod něj také zalezu .-) I Tobě veselého Silvestra a v novém roce pevné zdraví a radost z tvoření. Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Aničko, krásné látky opět. Moc se mi tvé šití líbí a musím se konečně juknout do tvého obchůdku na Fleru, třeba by se mi něco hodilo.
    Přeji krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, děkuji. Moc mě těší, že si Ti mé tvoření líbí. A těším se na Tvou návštěvu v obchůdku :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  6. Aničko, moc pěkné, obdivuji ty zipy:-D Mám koupený také bílo-šedý puntík a bílošedé kočičky, těším se, až se na to vrhnu:-) Dětem se v takovém krásném povlečení musí spinkat parádně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky! A k zipům - i ty se dají natrénovat, jen to chce trochu trpělivosti .-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna