středa 30. prosince 2015

S malířským štětcem a válečkem v ruce...

... téměř na týden přesně od mého předchozího povánočního řádění. Jen letos jsem to stihla ještě před příchodem Nového roku :-)



Jen na vysvětlenou. Máme dvě malé děti. A kdo je má nebo ještě nezapomněl na to, jaké to bylo, když byly malé, ví o stavu výmalby své :-) Tentokrát už to nevydržel ani manžel a dokonce mi zajel nakoupit nové nářadí a zaštukoval otlučené rohy. A já opět malovala :-) Chodbu.

A když už se malovalo, tak alespoň malá změna. Stěna s původní okrovou výmalbou šla do světlounké žluté (odstín Čajová růže řady Primalex Inspiro), stěna se světle žlutou výmalbou došeda (stejný odstín, který jsem si loni nechala namíchat i za jídelní stůl do obývacího pokoje).

Přidala jsem také opravu malby v předsíni, kde byl na stěnách velký provoz opravdu znát. Naštěstí stačila výmalba pouze do úrovně cca 1 metru. 

Výhledově bych ráda pokračovala s šedou i u schodiště (se stávající žlutou výmalbou)... Tak třeba zase za rok, co říkáte? .-)

Krásný den

A.

6 komentářů:

  1. Prostě neúnavná a inspirativní...a inspirující...hodně sil a spokojenosti tobě i všem tvým....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Milky, děkuji a i Tobě v novém roce vše nejlepší, hlavně zdraví, lásku a dobrou náladu! Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, to vůbec nevypadá špatně. Ale líbí se mi tam i ta vykukující žlutá. ;-) Užijte si dnešní den a zítra vesele do dalšího roku. Jsem zvědavá, čím ho zahájíš... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to mně taky. Ale cítím, že by to chtělo napříč domem více barevně sjednotit. Proto zvažuji využití většího množství neutrálních barev (bílá, šedá, příp. béžová) a ty barevnější (červená, žlutá) ponechat pouze jako akcenty na některých místech. A k Tvému dotazu na závěr - pár nápadů by bylo, jen si vybrat ten, kterým nakonec začnu... .-) Krásný nový rok A.

      Vymazat
  3. Za mě šedá jasná volba :-) Taky máme šedou v chodbě. A ta žlutá má příjemný odstín a to žlutou na stěnách nemusím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, šedá se mi taky dostává pomalu, ale jistě pod kůži. A s tou žlutou si mě potěšila :-) Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna