sobota 5. prosince 2015

Pečené brambůrky s kefírem...

... podle Laury jsem už vyzkoušela dvakrát nebo třikrát. Pokaždé okamžitě zmizlo z talířů.  Je to totiž velmi chutné a přitom tak jednoduché a poměrně rychle hotové jídlo. 


Pokud vás k vyzkoušení této dobrůtky nenaláká má koláž z rychlopřípravy, rozhodně vás přesvědčí Lauriny dokonalé fotografie. Dává si na nich opravdu velmi záležet.

A jestli se vám sbíhají sliny jako mně, když jsem viděla u Laury tento bramborový příspěvek poprvé, nezbývá než popřát dobrou chuť! :-)

Krásný den

A.

2 komentáře:

  1. Už raz som tento príspevok komentovala a komentár sa niekde stratil ... nevadí, píšem ti znovu a prejavujem obrovskú vďaku za propagáciu môjho receptu i webu ... Anička ... som veľmi rada, že vám chutilo ... a tvoje fotky nie sú o nič horšie ako tie moje ... si skvelá, všestranná žena a máš môj veliký obdiv ... ahoj, maj sa fajn ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, to mě mrzí. Občas se to stane a nechápu proč... Možná to padá do spamů na bloggerském účtu, musím na to mrknout. Brambory v Tvé úpravě bych mohla jíst dokola. A k fotkám... díky za povzbuzení, ale já vím stejně své :-) Měj se krásně a těším se na další skvělé recepty i "obrázky" k nim. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna