čtvrtek 31. prosince 2015

Dorůžova...

... brzy obléknu naší zimní ložnici. Nikdy jsem moc na "slaďárny" nebyla, ale občas se v člověku probudí kus romantika a to se pak dějí věci... .-)

Zatím nové ložní povlečení. Opět oblíbená kombinace více vzorů - tentokrát puntíků, drobných kostiček (pepitko mám ráda odmala), drobounkých kytiček a proužků.



Po karamelovém, lila a šedobílém povlečení to bylo mé čtvrté šití ložního povlečení v prosinci! Víc už ale vážně letos nestihnu :-)

Přikoupila jsem i kousek jednobarevné růžové na malé polštářky... Ještě nemám rozmyšleno, v jakém duchu je tentokrát pojmu... Je tolik možností a tolik výzev...

Krásné oslavy posledního dne roku... hlavně je přežijte ve zdraví! .-)

A.

8 komentářů:

  1. krásné povlečení a obdivuji, kde na to vše bereš čas :)
    do nového roku přeji hodně zdraví a radosti, spokojenosti a času na tvé krásné tvoření

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, děkuji. V prosinci jsem měla štěstí, od cca poloviny měsíce měl manžel dovolenou, takže jsem se ke stroji (i háčku) dostala častěji. Jsem zvědavá, jak to bude v tomto roce, vrhám se opět naplno do pracovního života .-) I Tobě přeji v novém roce především pevné zdraví, lásku a co nejčastěji úsměv na rtu :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. ...ať víra, láska a naděje Tě provází ve zdraví celým rokem 2016 ...Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, děkuji za nádherné přání. Kéž by se naplnilo. I Tobě jen to nejlepší a víc ve vzkazu k Tvé nové knize Máma. Krásný začátek nového roku A.

      Vymazat
  3. Aničko, prozradila by jsi kde látky nakupuješ? Konkrétně tahle růžová (jak píšeš droubounký kvíteček) by se mi moc líbila pro neteřinku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že ano, Andrejko. Nejčastěji chodím k Podzimkům: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=225782. Krásný večer A.

      Vymazat
    2. Za málo, jen mi to teď u nich všechno nevykup .-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna