úterý 15. prosince 2015

Aby to nebylo našim líto,...

...  že má babička nové ložní povlečení, ušila jsem jim jedno do fialova laděné do jejich ložnice. Naši mají v ložnici výmalbu v netradiční, modrofialové barvě. Sehnat vhodnou bavlněnou látku v identickém odstínu se mi však nepodařilo. Na druhou stranu takové barevné ladění tón v tónu také nemusí být úplně od věci :-) Tak snad to klapne a naši budou mít z dárku radost.



Opět jsem zvolila kombinaci několika dekorů laděných do stejného odstínu - květiny už znáte z babiččina ložního povlečení, k nim pak proužky na povlaku na přikrývku a u povlaku na polštáře pak drobné kytičky na bílém podkladu a drobný bílý puntík... Líbí se mi, když se dají strany povlečení polštáře a přikrývky různě kombinovat. Zapínání mám stejně jako u babiččina povlečení řešeno ve spodní hraně povlaků a je na zip.

A ještě pár vánočních dárků je u mne před realizací... No není nad to, když člověk plánuje dárky několik měsíců dopředu a jejich realizaci pak odsune na poslední dva týdny před příchodem Ježíška... :-) Jak to máte s přípravou a nákupem vánočních dárků vy?

Krásný den

A.

8 komentářů:

  1. sú veľmi pekné ... určite urobia radosť ...
    Anička, prajem pekný a tvorivý deň ... L.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, opět krása. Chodím se k tobě kochat. Myslím, že rodiče budou mít velkou radost. :-) Budu se určitě inspirovat, kombinování vzorů vypadá moc zajímavě. jen se musím naučit ten zip do švu, trochu s tím bojuju. ;-)Odkud, prosím, máš látky? Já kdysi měla tu květinovou (připomíná mi krajku)v takové zelinkavé, ale už jsem ji nikde neviděla. A ještě dotaz, předepíráš látky? Protože české se srážejí... Předem děkuji za odpověď. ♥ Pěkný den. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to jsem ráda, že zde stále nacházíš něco pěkného ke koukání :-) S tím zipem do švu - je to jednodušší, než bys řekla. O to hůř se mi to vysvětluje. Zkusím brzy odepsat. Látky nakupuji různě, nejčastěji (a to je i tento případ) u Podzimků (Petr Podzimek na Mimibazaru). A ta látka opravdu vypadá jako s krajkovinou, myslím, že ji tam mají v různých barvách stále, jen projít tu hromadu zboží... lépe by se nakupovalo v klasickém eshopu. Bavlněné látky by se měly určitě předepírat. Ale ruku na srdce, ne vždy to dělám :-) Zatím jsem ale měla štěstí, ještě nikdy mě to nevytrestalo. Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko to je krása! Jsi opravdu MOC šikovná a Tvůj dárek jim všem udělá velikou radost! Já bych byla dojatá a pyšná máma, kdyby mi dcera něco ušila! Ale mám kluky, tak se asi nedočkám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky za kompliment. Doufám, že i ta má bude na svou nejstarší dceru aspoň trochu pyšná :-) A třeba se dočkáš něčeho podobného později od svých snach, kdo ví .-) Krásný den za oceán A.

      Vymazat
  4. Zdravím Aničko, nikdy by mě nenapadlo že proužek s kytičkou k sobě tak pasujou. Paráda moc se mi to líbí. Hezký advent Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, a to já bych zase naopak řekla, že k sobě až na výjimky docela půjdou :-) Jsem ráda, že jsem Ti to mohla alespoň na tomto povlečení i dokázat :-)) Krásné adventní dny i Tobě A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna