úterý 24. listopadu 2015

Sněhánky od Agnieszky...

... se snad také rozletí mezi návštěvníky našeho místního adventního jarmarku. Zatím pět kousků, šestý jsem si dala bokem pro speciální vánoční tvoření a dalších pět bylo v době focení natahováno a škrobeno :-) Ráda bych jich pár přidělala i do obchůdku na Fleru, pokud by se někomu z vás zalíbila. 


Tento typ vloček jsem už háčkovala i loni a velmi jsem si je oblíbila (nejen pro to, že k jejich vytáhnutí postačí pouhých šest injekčních stříkaček či špendlíků), odkaz na návod najdete zde.

Krásné dny

A.

13 komentářů:

  1. Aničko, moc se ti povedly. :-) Také jsem vloni měla na větvích a dávala je k dárečkům... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to je krásný zvyk... jen těch vloček kolik je třeba na ty dárečky naháčkovat... :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Leni, děkuji. A dívala jsem se, že už i Ty jsi rozjela adventní přípravy opravdu naplno :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Jste tak šikovná :) žasnu,kde berete tolik času, tajně Vás podezírám,že Váš den musí mít minimálně 30 hodin :):Moc ráda k Vám chodím nakouknout. Hezký den a jen tak dále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, nepodezírejte mne z hodin navíc, které můj den nemá a mít nebude. Spíš je to v tomto období dáno hodným manželem, který trpělivě snáší, že jsem každou volnou chvilku kreativně činná :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Já osobně tyhle háčkované ozdoby nerada (ač se opět skláním před tvým umem, Aničko). ;)
    Zprotivila mi je maminka mého bývalého partnera, která nám je neustále nutila na stromeček a partner nebyl ochoten říct ne, takže jsme měli stromeček ozdobený pouze háčkovanými ozdobami ovšem opravdu ve velkém a já jsem tenkrát k tomuto stylu opravdu netíhla, chtěla jsem mít moderní stromeček. Od té doby k nim mám nechuť, ALE narazila jsem, Andulko, na tebou vytvořené obháčkované oříšky ve starších článcích a to se mi naopak líbí moc, zvláště tou vínovou bavlnkou. Úžasné, to by mě nikdy nenapadlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, každý to máme jinak. A většinou se to v průběhu času mění. Já před deseti lety měla taky odlišný pohled. Ale časy se mění :-) Třeba to i u Tebe právě začíná těmi obháčkovanými oříšky, kdo ví :-)) Hezký večer A.

      Vymazat
    2. Ještě jsem zapomněla napsat - díky za super recept na pomazánku/salát z červené řepy a dalších dobrot... Právě dnes jsem ji udělala k večeři a byla prostě mňam. Jen Jirka trochu protestoval (kvůli toho česneku), ale Viki, můj muž i já jsme si moc pochutnali.

      Vymazat
    3. Jsem ráda, že vám chutnalo, ale Jiříkovi se ani nedivím, já česneku taky dvakrát neholduju, (navíc on je ještě maličký), jen bez toho česneku je ta pomazánka bohužel nevýrazná. Ale holt každý si musí najít tu svou dávku, která je pro něj tak akorát. :) Ps. Asi se zasměješ, ale já když slyším/čtu "česnek", tak si vzpomenu, jak ti dcerka zplanýrovala hlavičky toho okrasného. :D :D Nevím, proč si to pamatuju, ale vždycky mi to vykouzlí úsměv na tváři.

      Vymazat
    4. Leni, máš pravdu. Právě ten česnek dává pomazánce ten pravý šmrnc. A já si myslím, že i Jiřík pomazánce jednou "doroste" :-) A k tomu česneku - jojo, taky jsem si na to nedávno vzpomněla. To jsem zrovna vysázela dalších patnáct kousků do jiné části zahrady, ať má Viki přiští rok větší pole působnosti :-))) A úsměv Ti asi vykouzlí na tváři představa, jak pobíhám po zahradě od česneku k česneku a lamentuju a lamentuju... protože den před tím, jsem kolem nich chodila jako mlsný kocour, napjatá jako struna, protože měly každým dnem, každou hodinou vykvést... No sousedi se asi hodně bavili :-))) Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna