čtvrtek 26. listopadu 2015

Trochu jiné vánoční baňky...

... se dokoulí na náš letošní školní adventní jarmark. V koláži čtyři kousky, které byly hotovy v době prvního focení. Opět tak trochu recyklační :-) Mimo jiné i ze zbytků látek od posledního šití nových prostírání a srdíček pro letošní školní jarmark.


Mám z nich velkou radost. Letos u mne mají premiéru :-) I když techniku, kterou jsem na jejich výrobu použila, jsem už letos trochu zkoušela na velikonočních vajíčcích. Moc se mi líbí bavlněný leonský prýmek, který jsem použila na jejich dozdobení. K zvoleným látkám moc pěkně ladí.

A tady všech dvanáct kousků, které vysílám na jarmark, pěkně pohromadě :-)



Krásný den

A.

10 komentářů:

  1. Krásné ozdobičky Ani. Hezký den !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Anny. Ale těch bodných ran na rukou co mám od jejich výroby... :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, vypadají skvěle a ten prýmek je moc moc hezký, krásný den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky. Mám radost, že mé vánoční "baňky" mají ohlas i u Tebe :-) Prýmek mi padl do oka, když jsem si objednávala nějaký tvořivý materiál na vánoční tvoření... Ale přiznám se, že jsem byla napjatá jako struna, jestli to 18m balení prýmku, které jsem objednala a zaplatila, nebudu muset nakonec vyhodit... Ale splnil má očekávání na 100%. Je krásný a jemným dekoracím ve venkovském stylu ladí dokonale. Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Nádhera. Ty prostě upotřebíš každý zbytek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chodící recyklace :-))) Díky za komentářek, co moc potěšil. Hezký večer A.

      Vymazat
  4. Hezká kombinace, jsi šikulka. Margit

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko,
    já nestačím ani každý den komentovat a ty tvoříš stále více a více !
    Baňky jsou moc povedené, šikulka !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, už jsem to tu někde psala. Já se ve vánočním tvoření opravdu ráda a hodně vyžívám. Nevím, jestli to je tím, že k Vánocům patří červená. Nebo tou atmosférou... Prostě je to posedlost :-)) A protože máme u nás ve vsi každoročně školní jarmark. Většina mé vánoční produkce končí právě tam. Blaží mě pocit, že tím přispěji na dobrou věc, pardon na dobré lidi (naše děti) :-))

      Určitě tím svým stávajícím vánočním "mega" tvořením už lezu některým lidem i čtenářům tohoto blogu na nervy, ale jako by mě něco vnitřně tlačilo dopředu a já si nemohu pomoci - kdo ví, třeba už nebudu mít příští rok tolik prostoru se tvoření věnovat, až zapojím do práce naplno, tak si to teď musím užít. Obzvlášť když mi manžel pomáhá vytvořit podmínky tím, že před jarmarkem děti i odpoledne více pohlídá. Jinak bych si to rozhodně nemohla dovolit.

      I když původně toho tolik neplánuji, tak tvoření jedné věci ve mne asociuje další a další nápady a já je prostě musím zkusit zrealizovat. Jinak bych nespala... To někdy sice ani tak, mozek nechce vypnout a já často marně dlouho hledám způsob, jak konečně "zabrat"... Někdy postačí tužka a papír, na který se vypíšu, někdy musím vstát a třeba se trochu unavit u psaní komentářů u notebooku a pak konečně spím :-) Jako teď. I když dnes to má jiné důvody. Zorganizovala jsem lampiónkový průvod s doprovodným programem, a i když jsem domů přišla zbitá jako pes a šla brzy spát, nejde to :-( Tak snad už brzy... vypsala jsem se :-)

      Dobrou noc A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna