neděle 1. listopadu 2015

Tu nejbáječnější kombinaci hrušky s karamelem...

... v lahodném koláči podle Laury, u jejíchž příspěvků pravidelně slintám jako buldok, se mi podařilo díky jejímu receptu přenést i do našeho domova a malý vzoreček i na náš poslední "holčičí" kreativní podvečer :-)



Pekla jsem v dortových formách, koláčovou doma ještě nemám... Ale i kdyby to mělo být jen kvůli pečení tohoto koláče, určitě si ji pořídím :-))

Pokud neznáte hruškový koláč s karamelem či Lauru a její báječné a krásně nafocené pokrmy, protkané krásnou slovenštinou, rozhodně to napravte. Nebudete litovat :-)

Krásnou neděli


A.

4 komentáře:

  1. Anička ... tvoje koláče sú krásne ... a okrem obdivu ti patrí aj moje poďakovanie ... za propagáciu, i vyskúšanie receptu ... Tak ešte raz ďakujem a prajem tebe aj tvojej rodinke krásnu a slnečnú nedeľu ... :) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, hlavně dobré byly... (dneska jsem kvůli Tvému výbornému koláči dokoupila koláčovou formu, takže příště už jenom s ní :-)) Těším se na další "testování" Tvé kuchyně na dálku a určitě ráda znovu podpořím, zasloužíš si to :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Hruška a karamel, to je krásně hříšná a lákavá kombinace :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to rozhodně. U nás doma zavládlo naprosté nadšení, když jsem koláč upekla. Kdybych si večer hned po upečení kousek neodkrojila, ani bych jej neochutnala. Než jsem další den ráno vstala, byl fuč i s drobečky .-)) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna