čtvrtek 19. listopadu 2015

Domečky...

... teď asi chvíli budou mým oblíbeným tématem. Po těch amsterodamských na polštářích tentokrát adventní jako vánoční dekorace. 

Už jsem je také vyráběla v několika variantách - vyšívané byly dárkem v mém prvním narozeninovém giveaway, filcové variace jsem pak vyráběla na loňský adventní jarmark.

Letos kombinace látky, bílé plsti (filcu) a jednoduché výšivky. Trochu jsem při tom opět recyklovala. A k barevnosti asi netřeba moc dodávat. Je to prostě srdcovka. Kdo chodí na tento blog pravidelně, ví už dávno své :-)



Krásný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, taky se chystám na domečky, ale nějak toho času je málo nebo co. asi bych si měla inspiraci na Vánoce hledat o prázdninách.
    pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, mám opačný problém. V hlavě hromadu nápadů, takže další inspiraci už moc nevyhledávám. Spíš všechny ty nápady stačit zrealizovat včas. Mám pocit, že všechno musí být právě teď :-)) Měj se krásně A.

      Vymazat
  2. a ještě jsem ti chtěla pochválit tvoje detailní propracování, moc hezké to máš.
    Majka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna