neděle 3. března 2019

Víkendová rychlovka...

... a díky ní i splněný kreativní projekt za měsíc březen už v prvním týdnu :-) 

O černobílé "novinové" letní kloboučky je stále největší zájem. Začátkem března jsem ale, myslím, ještě žádný nešila. Oboustranný, různě upravitelný podle gusta každé majitelky.


Doufám, že ale v tomto měsíci dojde i na další mé soukromé tvořivé projekty... minimálně jarní věnec ke vstupním dveřím, nové povlaky polštářky a prostírky v obýváku... nová nákupní taška? .-)

Nechám se překvapit, kdy se ten tvořivý vnitřní hlásek ve mně zase ozve a já budu zase šít, až se i hory budou zelenat :-))

Mějte krásnou neděli

A.

2 komentáře:

  1. Aničko, kloboučky u tebe obdivuji už dlouho! K vlastnímu jsem se stále nedokopala. :-) Ale na tašku se tento měsíc také chystám. Do práce na krabičky s jídlem, tašku malou, ale šikovnou :-) Tak snad to zvládnu. Hezké šití! :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, zase děláš spoustu jiných krásných věcí .-) A kdo říká, že to jednou nepřijde? .-) Jinak se mi do těch mých "plánů" vloudil ještě jeden malý prcek - synoveček Jonášek - který se narodil v noci ze včerejška na dnešek... Budu muset máknout a něco hezkého a/nebo praktického pro něj a jeho maminku vymyslet :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna