čtvrtek 27. prosince 2018

Pro trpělivou Markétu...

... která si u mě objednala dvacet kousků háčkovaných sněhových vloček těsně před Vánocemi. 

Objednávku jsem kvůli momentální zdravotní své i Viktorčině indispozici chtěla původně odmítnout. O to víc mě potěšila zpráva, že vločky určitě najdou uplatnění i o dalších Vánocích... A kdo ví, možná ještě letos - třeba my doma odstrojujeme vánoční výzdobu nejdříve na Tři krále .-)


Toto je první 10členná posádka a ve zpracování je ještě zbývajících 10 kousků jiných vloček. Pokud vše půjde dobře, zítra už touhle dobou budou na cestě poštou k Markétě .-)

Krásný den

A.

13 komentářů:

  1. Aničko,zdravím.Prosím, můžu se zeptat z jaké příze děláš ty ozdůbky.Vše nej nej.Papa Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, krása nesmírná, můžu mít dotaz čím škrobíte a vypínáte, koupila jsem si nerez špendlíky a zničila si tak vločky rzí, nechápu jak můžou prodávat? Ifka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ifko, děkuji za ohlas. Když jsem začínala, škrobila jsem cukrovou vodou, později jsem přešla na škrob na prádlo - první mi koupil muž - úplně ten nejlevnější Tesco výrobek, teď škrobím Alba efektem. Vypínám ne špendlíky, ale injekčními jehlami, které nerezaví - dají se koupit ve zdravotnických potřebách po 100 kusech, vychází to kolem stovky. Hezké dny A.

      Vymazat
  3. Krásné vločky. Zcela určitě udělají radost- možná ještě letos a určitě příští rok.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji za ohlas. Uvidímem, jak se pošta předvede .-) Už jsou na cestě k majitelce :-) Hezké dny A.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Luci, děkuji! :-)) Krásné poslední dny letošního roku A.

      Vymazat
    2. Aničko, děkuju za odpověď, taky jsem to dělala cukrovou vodou a pak alba eektem, ty stříkačky mně nenapadly, tj dobrý nápad. Nikdy jsem nedělala a chtěla bych zkusit dělat ty baňky, to třeba vypínáte na balonku, to se mi zdá, že každý nafouknu jinak velikostí:-), letos jsem nic nestihla příště bych chtěla toho moc stihnout v předstihu. Pěkné práce máte, pohodové dny ve zdraví s rodinou v Novém roce vykročte správnou nohou:-) Ifka

      Vymazat
    3. Ifko, chce to prostě zkoušet .-) Ale není to takový problém - prostě nafouknuté balónky porovnáte mezi sebou a když je jeden větší/menší - uberete/přidáte vzduch a přizpůsobíte. Nic jiného v tom není :-) Děkuji za přáníčko a i Vám do nového roku jen to nejlepší :-) A.

      Vymazat
  5. Ty jsou krásné, prosím, prosím, našla bych někde popis? děkuji Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, díky. Návod je tady: https://radunka1062.blogspot.com/2014/11/hackovane-vlocky.html. Hezký večer A.

      Vymazat
    2. Moc děkuji a také přeji hezký večer

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna