sobota 1. prosince 2018

Náš...

... letošní adventní věnec ke vchodovým dveřím.



Mám z něj opravdu velkou radost (ostatně jako z každého, který kdy přišel) :-)

Na výrobu jsem kromě slaměného základu použila smrkové větvičky (letos už vlastní, živý plot ze smrků na severní straně zahrady pěkně poposkočil a už mi není líto do stromečků trochu víc střihnout), červené pruty svídy bílé, větvičky vrby pokroucené a zimolezu kloboukatého. Z procházek jsem si přinesla větvičky lísky a olše a jmelí. Ze sušiny pak statici a minimakovičky. Dozdobeno srdíčky a stromečkem ze samotvrdnoucí hmoty.

A pomalounku začínám s adventní výzdobou v okolí domu... Podzimní aranžmá nepotřebovalo mnoho změn - stačilo přizdobit smrkovými větvičkami a truhlíky v okně jsou stále krásné :-)



Hezký den všem

A.

PS: a já jdu rozbít prasátko, dnes odpoledne se jde adventně utrácet :-)))

4 komentáře:

  1. Aničko, máš moc hezky nazdobeno. :-) Co pěkného "Ježíšek" nakoupil? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. Hlavně z toho věnečku mám opravdu radost :-) A k Tvé otázce - no, něco nakoupil (jako první má každý rok většinou knížky), ale zatím teda nic nevyrobil... bude muset víc zabrat .-) Hezkou první adventní neděli A.

      Vymazat
  2. Aničko, ty to s červenou umíš! :-) Máš ho krásný, pa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))) Lucko, červená je barva moje :-) Bububu :-) Ale vážně - děkuji za milý ohlas. Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna