středa 5. září 2018

Lučištníci...

... a nebo hráči kulečníku. 

Obojí nás chytlo během naší pozdně srpnové dovolené v Jeseníkách.


Jestli se nám na chalupě, kterou jsme měli pronajatou, něco líbilo opravdu moc, tak to byla právě tahle naše malá lučištnická dobrodružství (terč jsme nenašli, tak jsme si vyrobili z kartonové krabice :-)) nebo seznamování se s tágem a kulečníkovým stolem :-)

No uznejte sami - kdo to má - kulečníkový stůl uprostřed kuchyně! :-)


Hodláme se inspirovat a pořídit si do zahrady terč a luk s šípy. Bavilo to celou rodinu a všichni přežili bez úhony... Tak snad se nám to podaří i u nás .-)

... A možná ještě toho Ferdu králíka... co k nám chodil na návštěvu :-)

Krásnou středu

A.

4 komentáře:

  1. ...že by lučištníci?.... :O)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak. Díky za opravu .-)

      Vymazat
    2. nebyla ve zlém, Váš blog miluji...inspirativní, moudrý, hluboký, právě s krásnou češtinou....aŤ se daří všem, Anuško milá... :O))))

      Vymazat
    3. Nelly, já to tak ani neberu. To slovo používám zřídkakdy... takže se to projevilo... musím začít číst více historické literatury :-))) Snažím se o pěknou češtinu, ale nachytala jste mě prostě :-) Děkuji za milá slova, ale ještě si je nezasloužím. Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna