sobota 14. listopadu 2015

Do setu...

... k nové zimní pletené čepici ode mne obě děti dostaly provlékací šálku. Viktorčinu rozpracovanou šálku jste už mohli i spolu s odkazem na návod vidět zde. Viki celá sada neskutečně sluší. Působí tak něžně, křehce... na druhou stranu ne přeslazeně. Nápad propašovat mezi růžovou a smetanovou i šedou se podle mě rozhodně vyplatil :-) A Jirka v té své tyrkysovo-šedo-bílé soupravičce tak pěkně ladící k jeho modrým očím bude s sebou domů jistojistě tahat každý den hromadu nápadnic :-))) 

U focení Viktorčiny sady jsem měla štěstí na krásný červánkový západ slunce...

.... a u Jirkovy sady na oblohu jako vymetenou. Jako na objednávku :-)

Hezké dny

A.

6 komentářů:

  1. Aničko,
    nejenom, že tvým dětem bude krásně v zimních dnech teploučko, ještě spolu krásně ladí !
    Povedené sady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, povedené sady k povedeným dětem... Tady ale něco zasmrdělo, viď? .-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  2. Ty jsi prostě Aničko máma šikulka! Je neskutečné, co všechno zvládáš,máš můj obdiv! Soupravy jsou pěkné a s tou šedou mají elegantní šmrnc a přesto jsou hravé, dětské!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, moc Tě po delší době zdravím. Bez patřičného backgroundu (můj muž) by to bylo jiné - to k tomu zvládání. A mám radost, že se ti ty soupravičky s šedou líbí taky :-) Měj se moc krásně a zdravím za oceán A.

      Vymazat
  3. Zabrousila jsem na Váš blog a moc se mi líbí Vaše soupravičky, jsou krásně barevně sladěné, jste moc šikovná. Neprodáváte někde, na fleru, nebo mmb?
    Děkuji za odpověď.
    Hezký den přeje Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Evi, díky za komentář i návštěvu :-) K Vašemu dotazu - s mladší sestrou máme obchůdek na Fleru, zatím tam ale máme pouze šité zboží - mrkněte zde: http://www.fler.cz/anama-jama. Pokud by se Vám ale zalíbilo cokoliv jiného, co mám zveřejněno na svém blogu a v obchůdku zatím nemáme, napište mi na kontaktní email a domluvíme se, ušetříte 11% provizi Fleru :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna