čtvrtek 15. října 2015

Sukni do chladných dnů...

... ať už na podzim či v zimě jsem se rozhodla uháčkovat během mé nedávné přípravy v rámci výběrového řízení pro jednu pracovní příležitost na MPSV pro externisty, abych se od toho studování paragrafů a všelijakých strategických dokumentů trochu rozptýlila :-)

Odborný test i uznání odborné kvalifikace a praxe mám již chválabohu úspěšně za sebou, dokončení sukně spolu s celodenním školením na ministerstvu s "praktickou zkouškou" toho, co ne/umím v Praze na mne ale ještě čeká :-) Ani nepamatuji, kdy jsem do Prahy zavítala naposledy... Tak se docela těším.

A třeba tam zrovna vyrazím v nové sukýnce, když bude háček ještě chvilku pěkně kmitat... A kdyby přece jen ne... tak cesta ve vlaku to jistí! :-)


Mějte se krásně

A.

6 komentářů:

  1. Hodně štěstí v Praze i s háčkem. Držím palečky. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky za přání. I kdyby to ale v Praze nevyšlo, svět se nezboří. A suknička, ta už se rýsuje pěkně. Brzy by mohla být hotová :-)) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Sukna bude úžasná,veľmi sa mi páči.Celý tvoj blog je parádny,rada k tebe chodím.Prajem pekné jesenné dni.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky za návštěvu i komentář. Bez něj já skoro nevím, kdo ten můj blog vlastně čte, pokud nejsi mezi jeho "pravidelnými" čtenáři :-) Krásné podzimní dny i Tobě A.

      Vymazat
  3. Nádherná, parádní vzor,...jen ta barva mi přijde na sukni taková netradiční. Ale proč ne, nemusíme všechny chodit jako černé můry. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, netradiční? Já snad černou sukni ani nemám :-)... No možná mám pár kousků, ale ty nosím jen k vybraným příležitostem, jinak preferuji jiné barvy u sukní i jiných částí oblečení. Černou si u tohoto typu sukně ani nedovedu představit... Ale dneska je možné všechno, tak každý podle svého gusta. Nejdůležitější je, aby se v tom dobře cítil majitel :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna