úterý 20. října 2015

Do série black&white...

... jsem včera rozpracovala dva nové povlaky na polštáře (jeden nakonec v pozdních nočních hodinách i dokončila :-)). 



Využila jsem u nich můj stále oblíbenější tisk a malbu na textil, které doprovodí výšivka a háčkovaná bordura. V černé a bílé to ovšem nebude... nikdy se nemohu ubránit nutkání propašovat k těmto dvěma barvám alespoň malinko něčeho "živějšího", což červená v tomto případě splňuje víc než stoprocentně :-)

A závěrem ještě pár technických údajů: velikost 50 x 50 cm, zapínání ve spodní hraně polštáře na zip a najdete jej spolu s ostatními black&white výrobky, které postupně budou vznikat, i zde :-)

Mám z něj velkou radost. Zajímá mě ale názor čtenářek tohoto blogu. Co na něj říkáte vy?

Díky za cennou zpětnou vazbu a přeji krásný den

A.

10 komentářů:

  1. Dobrý den Aničko,na návštěvu k Vám chodím pravidelně a stále se kochám. Tak nějak se vždy stydím psáti,ale právě jsem se rozhodla to překonat.
    Polštářky jsou jedním slovem nádherné.Kombinace parádní.Kontrastní červená polštářek rozjasnila. Opravdu rozzáří prostor. Jste moc šikovná. Posílám mnoho pozdravů a přání krásného dne. Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, díky za pravidelné návštěvy, o kterých jsem až doposud neměla ani páru :-) A také za Váš první komentář :-) Moc mě těší, že se vám polštářky líbí. Také zdravím a těším se na další Vaši návštěvu A.

      Vymazat
  2. Opět chválím a nevím kde berete tu energii??a čas???ten hlavně??krásný den Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, energii a radost mi přináší samo tvoření. Je to jeden z mých hlavních dobíječů baterek :-)

      A čas? Pokaždé, když mi tu někdo napíše tuto otázku, nutí mě to přemýšlet, zda nedělám něco špatně, nezanedbávám děti, domácnost ap. Když totiž někdo řekne, že nemá čas na to či ono, nemohu s ním souhlasit. Času máme všichni stejně, jen záleží na tom, jak s ním nakládáme (efektivně či neefektivně) a jaké máme priority. Když říkáme, že na "to" nemáme čas, znamená to totiž podle mě jen to, že v danou chvíli prostě dáváme přednost něčemu jinému. A není na tom nic špatného (netrpí-li naším počínáním někdo jiný), každý z nás má jiné potřeby a žije v jiných podmínkách. Tvoření věnuji většinu svého volného času (tj. času, kdy děti spí, hrají si samy bez mé asistence, dohlíží na ně tatínek, který s nimi tráví na dnešní poměry opravdu hodně času..., "hlídací" babičky ani tety totiž nevlastníme). Snažím se maximum domácích povinností zvládnout i s dětmi a zapojovat je. Vyšetřím tak více času pro sebe, děti zaměstnám aktivitou, kterou mají rády a současně se učí, že každý má v rodině nějaké povinnosti. A konečně také díky tomu, že jsem ještě na rodičovské dovolené, mám možná větší možnosti pro uspořádání svých povinností i radostí než žena pracující na plný úvazek. Až se to změní, bude to i u mne asi hodně jiné a tak si to teď snažím užít, dokud to jde :-)

      Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, mně se polštářky líbí moc. Ty červené bambulky je hezky rozzáří.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, díky za zpětnou vazbu k polštářku. A mám radost, že mou zálibu v červené mohu sdílet i s někým dalším :-)) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Aničko, a já bych zrovna to červené lemování vynechala, event. ho vyměnila za jiný odstín ( např.šedivý). Ale v každém případě jsi šikulka! Margo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Margo, díky za komentář! U té barevnosti je to asi o tom, jací kdo jsme. Já jsem střelec a to je takové divoké, potřeštěné znamení... myslím, že ta barevnost, aspoň v malém, k nám prostě patří :-) Šedý či jiný jemný odstín by jistě vypadal na polštářku taky pěkně, ale mně by na nich prostě pořád něco chybělo :-) Pokud bych však šila polštářek pro konkrétního zákazníka se sklonem k jemným či neutrálním barvám, červenou bych mu určitě nenutila :-) Krásný den A.

      Vymazat
  5. Aničko, všechny polštářky se mi moc líbí. Ta červená je rozsvíítí. :-) Já volím barvy podle nálady, hodně mě ovlivňuje i roční období. Tyhle polštářky jsou pro mě vánoční, zimní... ;-) Krásné podzimní dny. :-)



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to jsem ráda, že to cítí stejně jako já i někdo další :-)) Jak s tou červenou, tak s tím vánočně-zimním vnímáním :-)

      Díky za zastavení a hezký den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna