úterý 19. února 2019

Osedlali jsme...

... "po" zimě kola a zahájili naši letošní cyklistickou sezónu :-) Pár dnů po polovině února jsem na kole ještě nikdy nevyjížděla. Ale momentální počasí v našich končinách v nás evokovalo větší chuť šlápnout do pedálů, než brousit svahy našich nejbližších hor na umělém sněhu .-) 

Nehledě na to, že bychom si letos lyže museli ještě půjčit. Děti stály na lyžích letos poprvé na lyžáku (do té doby znaly jen běžky) a protože se jim to moc líbilo (v což jsem doufala), máme v plánu v tomto roce pořídit výbavu celé rodině a od příštího roku vyjíždět jako rodina nejen na běžky, ale i společné lyžování.


Dnešní prázdninový výjezd byl skvělý, slunečný a hlavně pohodový, jak to má ostatně na začátku každé sezóny být .-) Předpověď slibuje i na další 3 - 4 týdny docela teplé počasí (i když přeci jen o něco chladnější, než v posledních dnech). Na další cyklotoulku si tak asi ještě chvíli počkáme. Ale těšíme se moc.

Mějte hezké dny

A.

4 komentáře:

  1. Také se s mužem těšíme na první kola, ale necháme si to na opravdu teplejší dny :o)). U nás jsou ráno již pár dní pěkné mrazíky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, těch pár dnů bylo u nás výjimečně teplých. Ale dneska už je všechno zase jinak... Ranní teploty se dostaly k mínus devíti... takže další výjezd na kolech je zatím v nedohlednu .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Aničko, taky se těším... Ale vzhledem k tomu, že ještě malou vozíme v sedačce, bezbez poh by ji byla zima, takže ještě počkáme. Moc tě zdravim, snad se dostanu i na další tvé články. Na ně se také těším.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to jo, to by jí byla určitě zima. Ale neboj, my už jsme taky zpátky zababušení. Dneska ráno mínus devět :-) Krásné dny a ať se daří! A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna