středa 27. února 2019

Na dvakrát...

... ale jsou! :-)

Slibované nové povlečení pro děti jsem začala šít minulou sobotu.


Stejně jako u všech svých předchozích, jsem i v tomto případě šila na každou postel povlečení ze dvou různých látek, aby se pak dalo různě kombinovat - z jedné strany má Viki i Jirka krásnou zahraniční designovou látku s medvídkem mývalem a z té druhé Viki bílé puntíky na meruňkovém podkladu a Jirka bílé a petrolejové proužky.

Ale převléká se až dnes... důvod je jednoduchý, při tom nekonečném rozhodování, z jakých látek šít a při objednávce látek ze dvou různých e-shopů, jsem nakonec objednala jedné látky jen na jednu postel a dva polštáře :-) Navíc šlo o tu zahraniční látku, na kterou jsem si při první objednávce musela počkat 3 týdny... Naštěstí jí díky mé objednávce naskladnili o něco víc a tu doplňující objednávku jsem pak měla vyřízenu a zaslánu domů během 4 dnů a to v tom byly i 2 víkendové dny :-)

A radost veliká.

Hezký den

A.

PS: A pomyslná fajfka za můj únorový tvořivý projekt :-)

8 komentářů:

  1. Jé Aničko,
    jsi fakt dobrá !
    A ta samotná látka s mývalem je super, stejně tak tvé další kombinace :-)
    Krásné před jarní dny !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, díky moc za ohlas. Z povlečení mám radost, ale úplně nejvíc je, když za mnou včera opakovaně byly obě děti a strašně si pochvalovaly, jak je to nové povlečení super a že nebudou chtít ani vstávat :-) To zahřeje :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. To je krása, jsem nahlodaná taky dětem nějaké povlečení ušít. A to jsem si říkala, že dojedeme to, co máme s nedětskými motivy. Odkud jsou látky prosím? Hezké slunečné dny přeji. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji. Mám radost, že jsem Vás navnadila. Tak hurá na to! :-) Ať to vyjde podle Vašich představ. Krásný den A. PS: proužek a puntíky jsou od paní Kociánové z vedlejší obce (viz zde: https://www.latkymetraz.cz/), zahraniční látka s medvídkem mývalem je pak z eshopu takoydesign.cz.

      Vymazat
  3. To je moc krásné, povedené povlečení!
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, moc povedené. To se muselo usínat! Krása.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, díky za ohlas :-) Usínání bylo náročné (ale spánek sladký :-)). Děti pořád švitořily, jak je to povlečení úžasné a že jak je maminka šikovná a pak se plynule přešlo na to, že budou švadlenky a zahradní architekti po mamince a budou mi pomáhat, až vyrostou :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna