sobota 16. prosince 2017

První vlaštovka...

... po více než roce, během něhož jsem si jen hodně přála a stačila objednat minimálně jednu desítku metrů potahové látky na "svlékací" potah na sedačku. Stále bylo něco s vyšší prioritou, ale taky hodně obav, zda to pro mě nebude tentokrát opravdu příliš velké sousto...


Tak uvidíme. První polštář .-)

Krásné dny

A.

9 komentářů:

  1. Aničko,vlaštovička je pěkná.Máš tedy co dělat,ale Tobě to půjde raz dva.Nejhorší je ten první.Ale mám malinký dotaz,látku máš potahovku?Tak ať se Ti daří a přeji hezký zbytek andventních dnů.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tak jak píšu v příspěvku - potahovku .-) Díky za podporu a také krásné poslední adventní dny A.

      Vymazat
  2. Ani, já myslím, že se Ti to určitě povede, jsi moc šikovná a bude to příjemná změna, a jestli dobře "vidím", bude to ladit pěkně i s židlemi, co jsou vzadu. Margita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Margitko, díky za podporu i projevenou důvěru v mé schopnosti :-) A ano, je to tak - nový potah bude ladit s tím, co jsem dříve šila na židle u jídelního stolu. Akorát základ je malinko tmavší (víc "režný" a puntíky malinko o malinko menší) :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, věříš, že vždycky když od nich objednávám látky, si na tebe vzpomenu? Držím pěsti a moc se těším na výsledek.;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, beztak to kvůli toho nakonec šiju. Přenesla si to na mne telepaticky :-))) Děkuji za podporu a krásný den přeji A.

      Vymazat
  4. Aničko, Ty to dáš, o tom vůbec nepochybuji. Natrénovala jsi to na židlích a teď to bude brnkačka. ;-) První polštář vypadá moc pěkně. Máš to krásně vypnuté - jak od profíků. :-) Když to bude svlékací, to znamená, že to budeš mít na zip? Pěkný večer. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, musím, není cesty zpět :-) Ale toto je přeci jen o něco silnější kafe... tady je toho kapánek víc hmoty, kterou chci obalit :-) Krásný den A.

      Vymazat
    2. Zapomněla jsem - ano - povlaky na polštáře jsou se zipem na spodní hraně a i velký potah na zbytek sedačky bude řešen tak, že na několika místech bude všit suchý zip, aby se povlak dobře svlékal a oblékal, tak snad to dobře promyslím a na nic důležitého nezapomenu...

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna