pondělí 4. prosince 2017

Na stůl...

... jsem letos už potřetí položila osvědčený "ořechový" adventní věnec, který se mi líbí natolik, že jej nedokážu ani letos nahradit jiným (pro srovnání loni a předloni).

Aby ale byl i letos zase trochu jiný, trochu jsem jej doaranžovala - kromě nových svíček tak přibylo více bílých pírek, která věnec pěkně rozněžnila :-)


Jsem zvědavá, co přijde příští rok, pokud opět zůstane... to už snad budou jen čtyři svíčky v hromadě peří... :-))) 

Krásný adventní týden u první rozsvícené svíčky .-)

A.

8 komentářů:

  1. Věnec je nádherný. Přeji krásný adventní čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji za ohlas a také přeji krásný advent :-)

      Vymazat
  2. Aničko, je krásný! Kdysi mamka ořechový také dělávala, buďto ze skořápek vlašských ořechů, někdy z celých buráků... Oba se mi moc líbily. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, Ty jsi věnečková matadorka, takže mě Tvůj komentář těší o to víc. A díky za tip na buráky, z nich jsem ještě nic nevyráběla.

      Vymazat
  3. Venček je jedinečný, škoda niečo nové vymýšlať. Ja mám toľko venčekov z minulého a predminulého roka, že som ich už začala rozdávať, aby som si mohla niečo nové urobiť. Lenže tento rok neviem či stíham niečo nové, ..... Krásny advent Zita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zito, přesně to jsem si potřebovala přečíst :-) Děkuji a i Tobě hezký adventní čas.

      Vymazat
  4. Aničko, věneček je nádherný, něžný. :-) Jen pozor při pálení, švagrové začal hořet stůl... ;-)Krásný předvánoční čas. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky :-) Už jsme se doma kvůli toho věnce chytli. Manžel mi sundával stuhu, že začne hořet. Věnec ale není nikdy bez dozoru a nikdy nevypálíme svíčky až do konce. On je dneska v podstatě každý věnec potenciálním rizikem. Prostě se musí hlídat. Hezké adventní dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna