sobota 19. ledna 2019

Když člověka moc hezky zahřeje u srdce...

Včera na mě na poště čekalo jedno velké překvapení, když jsem si šla vyzvednout zásilku. Celou cestu na poštu jsem marně pátrala v paměti, co a kde jsem si vlastně objednala.

Když jsem ale viděla naducanou velkou bublinkovou obálku a k tomu dostala od paní pošťačky za přepážkou informaci, že je to balíček z Třince, hned se mi rozsvítilo :-)

Pavlínka, moje věrná čtenářka blogu a také má "zahradní klientka" mi totiž poslala nasušený lipový květ :-) Když jsem u ní byla před mnoha měsíci na návštěvě, pohostila mě výborným bylinkovým čajem a mimo jiné přišla řeč i na lípu. 


Vůbec mám moc hodné klienty - až jsem z toho často v rozpacích a dojatá. Jak hezky mi píšou. Jak hezky mě hostí, když k nim dorazím. Obzvlášť, když kvůli mě ještě i napečou štrúdly nebo připravují jiné dobrůtky. Nebo když domů odjíždím s platem vajec nebo výbornými švestkami ze zahrádky :-) Nemám pak daleko od pocitu, že odjíždím od svých příbuzných, tak moc "jako doma" se pak u nich cítím :-)

Tu lípu mi Pavlínka chtěla už jednou poslat. Ale když jsem slíbila, že se znovu přijedu na pokrok v zahradě podívat, dohodly jsme se, že si lipový květ převezmu osobně, až budu mít cestu kolem. 

Na to ale bohužel nedošlo.

O to víc si toho zaslaného balíčku vážím.

A já dorazím, letos na jaře, i kdyby to měla být extra spanilá jízda na druhou stranu Beskyd! .-)

Krásný den

A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna