... jsme si s dětmi upekli k obědu před dvěma dny. Vycházela jsem z tohoto receptu, jen jsem dala větší množství sýra (sýra není nikdy dost) a oříšků (těch taky není nikdy dost). Parmazán jsem v naší místní samoobsluze nepořídila, nahradila jsem jej tak nastrouhaným uzeným jádelem, který se na mě z pultu usmíval nejvíc ze všech přítomných sýrů :-))
Oříšky s nastrouhaným sýrem vytvořily nahoře voňavou a chutnou křupkavou krustu, která skvěle doplňovala spodní část cuketovo-bramborovo-sýrového "těsta" :-)
My jsme si koláč upekli k obědu, ale určitě stejně dobře bude chutnat i jako malé pohoštění pro hosty. Určitě se k němu bude hodit i nějaký dobrý lehký zeleninový salátek .-)
Jen jednu vadu měl a o to víc mě to pak mrzelo - zapomněla jsem si osolit těsto... takže se solilo solničkou dodatečně až nakonec... holt neumím mluvit a souběžně dobře provádět jiné "operace" :-))
Krásný poslední srpnový den
A.
Tak tenhle koláč vypadá moc dobře, ráda zkusím. Cuketu milujeme, ale pořád děláme v podstatě stejné recepty :)
OdpovědětVymazatKrásné zářijové dny Š.