sobota 28. ledna 2017

Nejen prací je člověk živ...

... aneb je to tu zas... přípravy na ples... o loňský jsem bohužel přišla kvůli onemocnění hlasivek, které jsem léčila antibiotiky :-(

O to víc se těším letos!

Šaty a nádherné náušnice koupené loni s premiérou letos, kabelka ušita loni s premiérou letos a nové botičky zakoupené na poslední chvíli včera... láska na první pohled :-)


Mějte se krásně a moc díky za Vaše komentáře u předchozích příspěvků i na blogu "Polomámy".

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, máš to sladěné do puntíku! Botky jsou boží! Moc si plesání užij! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji. Byla jsem ráda, že jsem si zase mohla po delší době vyjít do společnosti, ale letos mě ples trochu zklamal. Jednak bylo docela málo lidí (což na druhou stranu mělo výhodu v tom, že jsme měli více místa na parketu) a jednak hudební skupina nebyla tak dobrá jako v dřívějších letech. Nemělo to takový náboj... ALE vyhrála jsem poukaz na 20minutový letecký výlet nad Beskydami a to mi udělalo radost velikou :-)

      Vymazat
  2. Anicko, sladění do posledního puntíku: -)To mi byli plesat před týdnem a na mysliveckém jsme vyhráli bažanti slepici;-)Šatky mám snad více jak 10 let staré a stále dobré.Vytáhnu je vždy jednou do roka;-)Pledanu zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuji. Já se o to vždycky snažím, mám to tak ráda, plesový "styling" ráda měním každý rok, až toho bude víc... začnu zase od začátku :-) Jinak vy jste vyhráli bažantí slepici, já poukaz na letecký výlet nad Beskydami... Taky dobrý, ne? :-)

      Vymazat
  3. Je to moc pekné ... Anička, prajem skvelú zábavu ... :)
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, děkuji. A tou zábavou to letos nebylo takové, jak jsem očekávala... Ještě nikdy jsem se na plese tolik nenudila. Přitom doprovodný program byl super, ale hudba mě zklamala... Předchozí skupina nasadila příliš vysokou laťku .-)

      Vymazat
  4. Aničko, budeš nádherná. :-) Přeji veselou zábavu... D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. Paní kadeřnice mi "vypověděla" den před plesem službu, tak jsem se musela postarat o účes sama. Naštěstí existuje pinterest a já našla, co jsem potřebovala a zvládla i sama na sobě, i když jsem původně měla navymýšlenou pletenkovou "senzaci" .-)

      Vymazat
  5. Prekrásne šaty aj doplnky, prijemnu zabavu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna