úterý 3. ledna 2017

Bude...

... obrovská, háčkovaná, laděná do odstínů od světlounce fialové přes sytě růžovou až po růžovofialovou. Bude mít krásná fialová vyšisovaná kožená ucha a bude MOJE. Nákupní taška nebo velká kabela. Na označení až tolik nezáleží.


Neplánovaný "vánoční" projekt, o kterém jsem již psala zde, se blíží ke svému finále. Ucha jsem objednala u jedné prodejkyně na Fleru s o to větší radostí, že pochází z Bohumína, jen kousek od mého rodiště. A já jsem tak trochu patriot :-)

Stále ještě váhám nad látkovou podšívkou... Pokud bude, možná do ní rovnou zakomponuji i nějakou tu kapsu na drobnosti a klíče... .-)

Krásné zasněžené úterý

A.

3 komentáře:

  1. Aničko, pěkně se vybarvuje... ;-)Já bych podšívku s kapsama určitě dala, odpadne Ti hledání klíčů, peněženky... Měj se fajn. D. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, co mě tak u Vašich příspěvků napadá je slovo NEZMAR :-)
    Jak píše Dagmar, šla bych do podšívky.. takový klíč udělá z krásné práce katastrofu. Ač tak, či tak, ať slouží k radosti :-) El.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, tak ta bude nádherná, protože už ta barvička je parádní! Růžovou, tu já můžu! :-) A určitě bych kabelce přidělala látkovou podšívku, aby z ní nááhodou někde něco nevypadlo a kapsičky budou také fajn, třeba klíče se pak budou hned lépe hledat.. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna