pátek 27. ledna 2017

Znáte...

... "krkavčí" matku?

Pokud ne, určitě stojí za shlédnutí rozhovor Daniely Drtinové s autorkou stejnojmenného blogu Veronikou Hurdovou a maminkou tří rarášků.


Po včerejším smutném příspěvku rozhodně pohlazení po duši, byť její životní příběh nepřináší jen kapitoly, v nichž by měla zrovna ustláno na růžích.

Krásný večer

A.

4 komentáře:

  1. já ji znám, na její blog chodím pravidelně si počíst. obdivuji Veroniku za to jaká je, jak vychovává(nebo nevychovává?) svoje děti sama a vůbec ..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, mám to podobně, sice nesouhlasím úplně se vším, co píše, ale rozhodně ji velmi obdivuji. Je to silná a inspirující žena :-)

      Vymazat
  2. Anicko,také blog Veroniky znám! Dokonce mám od ni i pohádkovou knížku Bylo,nebylo doopravdy,... Včera jsem shlédla i rozhovor na DVTV a souhlasím s jejími názory. Hlavně,že by člověk musel být "svatý" ,aby ustal s úsměvem a v klidu všechny ty každodenní situace s dětmi!Já sama ač trojnasobna matka se stále od Šimy učím a že mě tedy jako postarší matku nešetří!;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, rozhovor byl moc příjemný. Nejsem s Veronikou ve všem, o čem píše, 100% zajedno, ale i přesto ji považuji za velmi inspirativní osobnost. Mám ráda, když si lidi na nic nehrají, hledají si své vlastní cesty a mám pocit, že ona přesně to dělá .-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna