neděle 8. ledna 2017

Opožděný Ježíšek...

... k nám dorazil tuto sobotu, po oslavě 80. narozenin mé babičky. Má toho asi opravdu hodně, protože s železnou pravidelností každý rok poplete adresy a tak se často pod stromečkem u nás doma třeba objeví dárek pro babičku či tetu a u strejdy a dědy dárek pro naše děti .-) 

Tyto krásné dárky pro Viki a Jiříka zanechal u naší tvořivé tety Martinky :-)



K nádherně ilustrovaným pohádkám zhmotnění hlavní hrdinové - dráček pro Jirku, poník jak jinak než pro naši Viki.

A tak ještě jednou moc děkujeme i na veřejnosti.

Krásný zamrzlý den všem

A.

5 komentářů:

  1. Jéé, ti jsou nádherní! A je to skvělý nápad, darovat ke knížce i hlavního hrdinu! Moc, moc povedené. Přeju Vám hezký zbytek víkendu a prima celý příští týden. Zuzu

    OdpovědětVymazat
  2. to je nádhera!!!! DOkonalé, krásné, úžasnééé!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Teta Martinka je neskutečně šikovná, líbí se mi ten nápad zhmotnit pohádkové postavičky z knížky a že se tedy povedly! Dárečky musely mít jistě velký úspěch, já knížky miluji a těmi dětskými si v knihkupectví také občas tajně prolistuji.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to jsou krásné dárečky. A teta je moc nápaditá. :-) Také mám ráda pod stromečkem knížky, ale přidat k nim ještě hrdinu mě nenapadlo. Pěkný zbytek neděle a hlavně BACILKY KŠÁ, KŠÁ! D. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádheráááááááááááááááááááááááámoc hezké přeji hezký den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna