pondělí 16. července 2018

Před cílovou rovinkou...

... jsem u mého druhého letošního vyšívacího projektu :-) Ten první jste mohli vidět zde.


Vyšívat jsem začala těsně před dovolenou v Orlických horách, pokračovala jsem i tam a teď už dotahuji. Nečekala bych, jaká to bude "rychlovka". Už se těším, až košili vyžehlím a poprvé obléknu na sebe.

Krásné dny

A.

12 komentářů:

  1. Nádherná práce, Aničko.
    Přeji krásný den, Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné Aničko, já kdysi hodně vyšívala, ale jenom křížkovým stehem. Těším se na výsledek.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, děkuji za ohlas :-) Už mi chybí jen kousíček, věřím, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat :-) Jinak křížkem jsem také kdysi začínala, ale ráda pokořuji nové mety, tak jsem se od křížku přesunula časem dál. Hodně mě chytlo právě to "malování jehlou", kterého jsem se vždycky bála úplně nejvíc. Ráda bych ho tak u sebe ještě rozvíjela (ve smyslu - víc si pohrát se stínováním, tak jak je to u kresby či malování na papír). Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko,moc zdravím.Opětovně krásný projekt.Koukala jsem po knížce Steh by steh-doufám ,že jsem to napsala dobře-Ale v knihkupectví není.Spojila jsem se s p.Adamcovou a až dorazí z dovolené,tak snad se mi ji taky poštěstí mít.Přeji rychlou jehlu.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, také zdravím a moc děkuji za hezkou reakci na další projekt. Moc mě těší, že jsem Tě zlákala, knížku je asi nejlepší kupovat přímo přes autorku, myslím, že to vydala jen v menším nákladu. Pa a jehlám a bavlnkám zdar :-) A.

      Vymazat
  4. Tak to je opravdu moc krásné. Košile bude naprostý originál a oko kolemjdoucího určitě se na výšivku s úžasem nasměruje. Daří se Ti, Aničko!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji za milou reakci :-) Už mi v hlavě zraje nápad na další projekt :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna