čtvrtek 26. května 2016

Slibuji...

... a snažím se i plnit. A občas plním i v předtermínech .-) Oboustranný letní klobouček pro Viki, aby měla k 6. narozeninám, jež slaví začátkem příštího týdne, kromě kupovaných a "zážitkových" dárků i něco osobního od maminky :-)


Puntíky u nás jedou a spolu s liškami mi zbyly od šití povlečení do jedné dětské postýlky. Velikost jsem chtěla o kousek větší, aby chvíli vydržel. To se podařilo... i když teď už do klouboučku strčím hlavu skoro i já .-) Ale sedí i Viki, i když je o fous volnější. Líbí se mi, že bude lépe krýt obličej před sluníčkem. 

Aby výsledek nebyl šedý a fádní, použila jsem na lem širší červený šikmý proužek. A když tak koukám na klobouček, napadá mě, že mu nutně musím ještě do narozenin vyrobit nějakou šik mašličku nebo květ... .-)

Jeden dárek z kategorie "osobní" dlužím s měsíčním zpožděním i našemu Jirkovi (nepočítám-li domácí dortík, jehož náplň mi ztuhla podle představ až den po narozeninách...). Chystám tedy ještě jeden klobouček. Na přání malého gentlemana bude zelený. Na opakovaně potvrzené přání... chlapec je asi po mamince - tvrdohlavý a k tomu ještě tak trochu "green" :-)

Krásné dny

A.

4 komentáře:

  1. Mě se klobouček líbí už takhle, ale je pravda že pro "dítě" by mohl být veselejší. Já bych ho brala takhle ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, díky za zastavení. Je fajn, ale když já si na ty detaily tak potrpím... :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Krásný. A červená mu moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky :-) A s tou červenou - no to mi povídej! .-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna