úterý 31. května 2016

Paní Zajícová...

... mluvila o ní už od doby, kdy jsem o něco starší paní Zajícovou šila jako dárek pro svou nejmladší sestru. Že by taky takovou chtěla a jestli jí ji taky ušiju. "Ale to víš, že ti ji taky někdy ušiju", já na to. "Třeba až budu mít narozeniny?", zeptala se mě tehdy. "Třeba...", odvětila já. 

Nedávno jsem si třídila a uklízela střihy a Viki byla u toho. Svou paní Zajícovou poznala ihned i v "rozloženém" stavu střihovém a opět na mě vyrukovala s tím, zda na ni s paní Zajícovou myslím :-)

Den před narozeninami jsem si tedy řekla, že klobouček, bermudy i sukně jsou sice fajn... ale když už je Viki viděla, chtělo by to přeci jen nějaké maminčino překvapení a že sliby se maj plnit nejen o Vánocích :-)

Et voilà... madame Zajícová je na světě a šlo to skoro stejně tak rychle jako příchod naší Viktorky na svět právě před šesti lety .-)


A že přichází to léto, tak v letním outfitu .-)

Tak mi držte palce, ať se Viktorce líbí.

Mějte se krásně, já jdu omrknout, jak mi v lednici tuhne narozeninový "Míšův" dort (letos na jaře už jej dělám potřetí... a stále se zlepšuji .-))

A.

2 komentáře:

  1. Aničko, myslím, že radost bude veliká a udělala jsi moc dobře, že jsi ušité dárky doplnila touhle překrásnou paní Zajícovou. Při narozeninách má být PŘEKVAPENÍ. A to se ti určitě povede.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, byla a stále ještě je :-) Myslím, že se nám to letos moc povedlo a Viki byla spokojená. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna