úterý 12. července 2016

Ladím...

... stále ještě na růžovou. Odstartováno polštářky a prostírkou, doplněno závěsnou dekorací s oříšky, korálky a pírky. Zbýval kout u jídelního stolu. Koule z fazolek, kávových zrnek či hrachu s kamínky, které používám jako prakticky celoroční dekoraci, jsem doplnila na léto o dnes v KIKu zakoupené růžové dekorace. Původně neplánovaná akce na cestě zpět od klienta při nucené zastávce na čerpání paliva do vozu .-) 


A protože na růžové vlně se momentálně jede i v naší ložnici, vylepšila jsem si závěsnou dekoraci z provázkových koulí a vázičku se sušenou růží a stočenými javorovými "růžičkami" taky :-)


A ještě jedna změna se chystá. Ale uvidím, jak dnes pořídí můj muž. Vyslala jsem ho vyzvednout totiž něco, co je hodně staré, velmi pěkné a po čem už dlouho, velmi dlouho toužím... :-)

Krásné dny, s růžovou i bez .-)

A.

1 komentář:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna