středa 18. března 2015

Nákupní taška...

... nejen na velký velikonoční nákup. Pevná, bavlněná, v elegantní černé kombinované s jarně zelenou s bílými puntíky a také jednoduchou výšivkou a aplikací s vlastnoručním potiskem. Aby těch igelitek trochu ubylo. Abychom trochu víc šetřili přírodu. A abychom byly více "chic", když nakupujeme :-)


To byste nevěřili, kolik práce mi to dalo vyfotit ji. Na 90 % fotek ptáčci nebyli vůbec vidět. Jako by je někdo vymazal zmizíkem. Nakonec jsem si musela svou hrdost strčit do kapsy a použít automat :-) A to jsem si myslela, že už to mám celkem vychytané... Nu, mám se stále co učit...


Krásný den

Anička

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Álo, děkuji :-) Mám z ní velkou radost. Byl to takový vteřinový nápad někdy v noci... a takové bývají nejlepší :-) Krásný večer Anička

      Vymazat
  2. Aničko....moc pěkná....a teď zvesela na nákup:-)
    S pozdravem,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji :-) Tahle je určena pro "export" :-) Tu svou si teprve vyrobím :-) Hezký večer Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna