pátek 19. prosince 2014

Rozsvítili jsme...

... i u nás doma. Náš vánoční stromeček. Všichni jsme okouzleni. Nejvíc ovšem Jiříček. Mám obavy, zda stromeček vydrží do příchodu Ježíška :-)


Příjemné ladění na adventní notu

Anička

10 komentářů:

  1. Aničko, krásný stromeček máte, děti určitě více ocení barevnější variantu, vzpomínám na druhé vánoce našeho Marka, protože stromeček se objevuje spolu s dárky, tak ho více zaujaly ozdobičky na stromečku, než samotné dárky a málem to skončilo stržením celého stromečku, krásné vánoce,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, já bych právě neřekla, že máme barevnější variantu stromečku. Klasika - bílá se špetkou červené a do toho stříbrné baňky. Každopádně děti jsou uchváceny obě. Viktorka už stačila celý strom převrhnout na zem :-( Naštěstí až na pár rozbitých střepů stromek i se všemi těmi baňkami a dalšími ozdůbkami žije dál.... No jo, děti... Krásné Vánoce i Tobě Anička

      Vymazat
  2. Nádhera...Mohla bys mi prosím poslat mailem návody na ty sněhové vločky? Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Těžko už bych je dohledávala, najdeš je ale všechny na tomto blogu pod štítkem "advent". Jsou tam letošní, i ty loňské :-)

      Vymazat
  3. Máte nádherný stromek. Jsou Vánoce. Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavle, děkujeme. Preferujeme zdobení v tradiční červeno-bílé kombinace a aby se stromeček i trochu třpytil, používáme baňky ve stříbrné barvě.

      Vymazat
  4. Aničko, krásný! My už taky zdobili a hned je to doma takové klidné, vánoční. Hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky :-) U nás to ale moc poklidné nebylo... já s Viki zdobila a Jiříček průběžně odzdoboval... Příští rok to bude asi poklidnější .-)

      Vymazat
  5. Aničko, máš krásně a stylově nazdobeno na Vánoce, přesně takový stromeček mám ráda. Přeji Ti krásné, klidné a pohodové svátky a jsem přesvědčena, že ani v tyto dny dny nebudou Tvé ruce zahálet :-) Měj se hezky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji. Už jsem přemýšlela i nad jinými kombinacemi... Ale myslím, že přesto, že mám ráda změny, tahle u nás zůstane oblíbená na hodně dlouho :-) Krásné svátky i Tobě a Tvé rodině :-) Anička

      PS: máš pravdu, ruce zahálet nebudou, ony si vůbec dělají, co chtějí :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna