pondělí 22. prosince 2014

Kufříková mánie...

... jinak se snad má momentální nová záliba nedá ani nazvat. Tři kufříky značky KAZETO už jsou doma, další dva na cestě k nám (mé další úspěšné obchodování na AUKRu) :-) 

První myšlenka na využití staršího kufříku přišla s potřebou "uskladnit" elektrický gril na horní polici v kuchyni tak, aby na něj napadal prach. Manžel si s úkolem nedělal velkou hlavu a vytáhl osvědčenou igelitku z Billy. Ale znáte to, barevně se mi do kuchyně moc nehodila... a navíc - byla to přece IGELITKA a ty já moc nemusím :-) 

Původně jsem uvažovala o nějaké krabici, kterou bych vylepšila podobně jako ty, které nám slouží jako úložné boxy v předsíni. Nedařilo se mi ale sehnat krabici potřebných rozměrů. Pak jsem začala uvažovat o proutěném koši. Ani zde jsem neměla štěstí. A pak mne to napadlo.... KUFR, takový ten s tvrdými stěnami... lidé mu říkají "papírák", koupit se dá pod značkou KAZETO, VULCANO...

První dva kousky, které jsem měla vyhlédnuté, mi někdo vyfoukl pod nosem... Ale na ty další jsem se připravila. Pro zichr jsem to rozjela na více frontách a podařilo se. Místo dvou plánovaných jich budu mít rovných pět... Ale využití budou mít všechny, o to se vůbec nebojím :-) Využití prvního již znáte, další skončily v předsíni na retro skříni po manželově babičce (kterou jsem si kdysi napatinovala nabílo) a poslední dva kousky zakotví na knihovně v obývacím pokoji.



Tak jsem si zase trochu před Vánocemi "naježila" :-)

A co vy a kufříky? Líbí, nelíbí?...

Krásný den

Anička

3 komentáře:

  1. Aničko, jsou krásné. Mám takové na půdě a vůbec mě nenapadlo, jak krásné je můžu využít nejen k uložení věcí, ale i k dekoraci. Místo toho si kupuju vaky v IKEA. Děkuju tedy za inspiraci a přeju moc krásné vánoce a spoustu úžasných nápadů v dalším roce, ať se mám kde inspirovat.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Kufry mám hodně ráda a taky je využívám k ukládání věcí,hezké svátky,Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, můj manžel mi říká kramářka, též mám ráda staré bedny, kufry a tak dále, ráda je renovuji a pak vypadají skvěle, a někdy se mi stává, že úložný prostor je mi zabaven :O). Měj krásné vánoce, prožité s blízkými Tvému srdci v lásce a pohodě Maryša :O)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna